PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA: Lenovo S850, smartfon odličnih karakteristika po još boljoj ceni

Lenovo S850 ima IPS ekran dijagonale 5 inča, i dostupan je u tri boje: plavoj, beloj i pink. Odličan hardver i softver ovom telefonu omogućava besprekoran rad u svim situacijama. Njegova akcijska cena u Gigatron iznosi 32.990 dinara

Ukoliko ste u potrazi za novim pametnim telefonom, koji će svaki vaš zahtev ispuniti u što kraćem roku, čijom ćete kamerom praviti odlične fotografije i selfije, i čija će memorija čuvati vašu omiljenu muziku, predlažemo vam da razmislite o Lenovo S850 modelu.

Pored svojih odličnih karakteristika, ovaj telefon se trenutno u Gigatronu nalazi na akciji. Trenutna cena Lenovo S850 smartfona je 32.990 dinara, a pored toga tu su i odlični načini plaćanja kako bi bez puno problema sebi ili vama dragoj osobi mogli da priuštite ovaj uređaj, ili bilo koji drugi proizvod iz ogromnog Gigatron asortimana.

Lenovo S850 ima IPS ekran dijagonale 5 inča, i dostupan je u tri boje: plavoj, beloj i pink. Četvorojezgarni procesor koji radi 1.3GHz, 1GB radne memorije i 16GB memorije za skladištenje podataka je dovoljno za munjevito brz rad ovog modela. Android 4.4.2 (KitKat) je operativni sistem koji se nalazi unutar ovog odličnog uređaja sjajnog dizajna, a to garantuje fluidniji rad i duže trajanje baterije.

Zadnja kamera od 16 megapiksela i prednja od 5 megapiksela omogućiće vam da slikate odlične fotografije u svakom trenutku. Lenovo S850 dostupan je u svim Gigatron prodavnicama, a više informacija možete pogledati OVDE.

Kao što smo već pomenuli, Gigatron je obezbedio odlične načine plaćanje. Bilo koji uređaj možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana bez kamate, a ukoliko vam je potreban kredit u iznosu do 60.000 dinara, dovoljna vam je samo lična karta i sve rešavate na licu mesta.Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetite Gigatron.rs.

(Telegraf.rs)