Sa ovom aplikacijom vam nikad ništa neće promaći na internetu (VIDEO)

U pitanju je aplikacija pod imenom Pocket, koja vam jednostavno i brzo omogućava da sačuvate sve interesantne članke i vesti na jednom mestu

Ukoliko vam se dešavalo da, dok na pametnom telefonu gledate šta ima novo na društvenim mrežama ili čitate vesti, primetite nešto zanimljivo ali nemate vremena da istog trenutka to i pročitate, a posle taj članak nikako ne možete da pronađete, aplikacija Pocket je idealno rešenje za ovaj problem. U njoj možete sačuvati sve ono što vam se čini interesantnim kako biste kasnije to mogli da pročitate.

S obzirom da smo dok surfujemo internetom preplavljeni interesantnim člancima, Pocket je veoma korisna stvar. Možete čak instalirati i ekstenziju za internet pretraživač na računaru, što će obezbediti da jednim klikom sačuvate interesantan članak i pošaljete ga na smartfon. Sačuvani članak je moguće čitati i dok niste povezani na internet.

Sačuvane vesti možete podeliti u razne kategorije uz pomoć tagova, a drugi korisnici ove aplikacije sa vama mogu razmeniti sačuvane članke. Pocket je besplatan i dostupan je za iOS i Android.

Android verziju možete preuzeti OVDE, a iOS OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)