KRALJ SREDNJE KLASE: Novi Asus X552MD laptop oduševiće vas cenom i performansama

Sa četvorojezgarnim procesorom, neintegrisanom grafičkom kartom i velikim hard diskom, ovaj laptop odlično će poslužiti za svakodnevni rad, ali i uživanje u filmovima i igricama

Asus X552MD serija laptopova je stigla, a novi model SX006D već je na akciji u Gigatronu. Ovaj odličan laptop srednje klase pokreće Intel platforma, odnosno Pentium N3530 sa četiri jezgra. Specijalna cena od 43.990 dinara za ovu sjajnu računarsku konfiguraciju olakšaće vam odabir novog laptop računara.

Pored četvorojezgarnog procesora, konfiguraciju ovog laptopa čini i 4 GB RAM memorije, kao i neintegrisana grafička kartica nVidia GeForce 820M. Hard disk od 500 GB dovoljan je za skladištenje svih vaših podataka, filmova, muzike, video igrica.

HDMI konektor za povezivanje sa televizorom, monitorom ili projektorom pružiće vam brz prenos slike na omiljeni eksterni uređaj. Više informacija u vezi ovog modela možete pogledati OVDE.

Gigatron je za ovaj, ali i za sve ostale proizvode u asortimanu omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, za iznose do 60.000 dinara kredit je moguće dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)