Ovaj mobilni telefon košta kao 20 novih iPhone-a (FOTO) (VIDEO)

Prednost Vertu for Bentley pametnog telefona ne leži u luksuznom dizajnu, već u ekskluzivnim uslugama ličnog asistenta koje on pruža

Čuvena britanska kompanija luksuznih mobilnih telefona, Vertu, je u saradnji sa Bentley-jem predstavila novi pametni telefon koji košta 13.450 evra. Ova cifra je jednaka vrednosti 20 novih iPhone-a 6 na britanskom tržištu.

Iako telefoni kompanije Vertu kada je tehnologija u pitanju ne odskaču od prosečnih pametnih telefona, ono po čemu su oni posebni je to što su ručno rađeni, i imaju potpis tvorca u unutrašnjosti uređaja. Takođe imaju specifičan dizajn, kao i prepoznatljivi logo Bentley-ja koji je napravljen od dijamanata.

Uređaj je jednostavno nazvan "Vertu for Bentley", njegova spoljašnjost je obložena kožom, a za izradu kućišta korišćen je titanijum. Iako njegov dizajn nije za svačiji ukus, prethodna verzija telefona kompanije Vertu se odlično prodavala na Bliskom Istoku, kao i na tržištima Rusije i Azije.

Međutim, njegova najveća prednost ne leži u luksuznom dizajnu, već u ekskluzivnim uslugama ličnog asistenta koje ovaj telefon pruža. Tako na primer, ukoliko vlasnik ovog uređaja poželi da nabavi karte za koncert koji je već rasprodat ili želi da napravi rezervaciju u najpopularnijem restoranu, osoblje Vertua tvrdi kako ove i slične zahteve može veoma lako ostvariti.

Vlasnik sa osobljem kompanije komunicira putem četa, a u svakom trenutku ih može i nazvati.

Inače, "Vertu za Bentley" je Android sa 64 GB memorije za skladištenje podataka i procesorom od 2,3 Ghz, pa ukoliko izuzmete usluge osoblja Vertua, kao i luksuzni dizajn , u pitanju je običan pametni telefon.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)