LEPOTAN U KOJEG ĆETE SE ZALJUBITI: Beli tablet Tesla H7 ostavlja bez daha i dizajnom i kvalitetom (FOTO)

Kristalno čista slika, vrhunski Intel procesor za besprekoran rad i skoro aristokratski dizajn zbog kojeg će vam svi zavideti, najjači su aduti ovog uređaja. Zaljubićete se već na prvi klik!

Nakon modela Tesla 7.85 i Tesla L7, predstavljamo vam još jedan dragulj iz domaće tehnološke kuhinje - Tesla Tablet H7! Ovaj brzi, svestrani i kompaktni uređaj može da se nosi sa proizvodima svetskih tehnoloških giganata, a predstavlja proizvod domaće pameti.

Tesla Tablet H7 je još jedan model kompanije Comtrade inspirisan našim najvećim naučnikom Nikolom Teslom, i kao i prethodni, zaista dostojan svog imena.

Aluminijumsko kućište i atraktivni izgled ostavljaju utisak daleko skupljeg uređaja. Elegantni, tanki profil od samo 7,7 milimetara i težina od 265 grama omogućavaju vam korišćenje ovog tableta samo jednom rukom. Privlačno pakovanje sadrži i standardnu opremu: USB kabl, uputstvo i veoma korisni OTG kabl za povezivanje sa USB periferijama, a tu je i posebno spakovana zaštitna folija za čuvanje ekrana od oštećenja.

Raspored tastera i konektora je nešto drugačiji nego kod modela Tesla L7 (tasteri za uključivanje i regulaciju zvuka nalaze na desnoj strani uređaja), ali, od svih ovih detalja, važnije je to što se jednostavno ne sećamo kada smo testirali lepši i skladniji tablet. Čisto savršenstvo!

Izgled koji impresionira na prvi pogled u stopu prati ono što se nalazi "ispod haube". Teslu H7 pokreće Intelov Atom dual-core procesor Z2580 koji radi na 2GHz, a izgrađen je na 32-nanometarskoj tehnologiji američkog giganta. Uverili smo se da zaista poseduje munjevito brzi odziv, neverovatnu 3D grafiku, naprednu kameru i živopisni HD video, baš kao što proizvođač i tvrdi.

Tu je naravno i Intelova Hyper-Threading tehnologija kojoj je samo 1 gigabajt RAM memorije dovoljan za besprekorno funkcionisanje, neometano pretraživanje web-a i lako prebacivanje s jedne aplikacije na drugu (zahvaljujući virtuelnoj multiplikaciji jezgara). Uređaj smo testirali sa standarnim igricama kao što su "Temple Run" i "Subway Surfers" i nismo naišli ni jedan jedini problem.

Pre nego što pređemo na najbriljantniji momenat vezan za ovaj tablet, dozvolite nam da vas upoznamo sa specifikacijama: 16 gigabajta fleš memorije za opušteno skladištenje audio i video fajlova, Bluetooth, čitač microSD memorijske kartice za proširenje fleš memorije, vrhunski zvučnik, izvrstan mikrofon za komunikaciju putem Skype-a, GPS+AGPS tehnologija, prednja i zadnja kamera (2 i 5 megapiksela), baterija od 2800 miliamper-časova, WiFi 802.11 b/g/n – jednostavno rečeno, sve što vam omogućava svestrano korišćenje ovog uređaja, gde god da se nalazite.

Tesla Tablet H7 odmah je spreman za rad, sa instaliranim Android 4.2 Jelly Bean operativnim sistemom koji je, kao i njegovi prethodnici, prilagođen domaćem korisniku i njegovim specifičnim potrebama. Pregršt domaćih aplikacija koje će vam olakšati život, od naručivanja hrane i plaćanja parkinga, preko snalaženja u prostoru i kupovine polovnih automobila, pa sve do informisanja i igranja domaćih kvizova, samo je jedan klik daleko.

I konačno dolazimo do ekrana, najmoćnijeg aduta Tesla Tableta H7, koji će oduševiti čak i najveće perfekcioniste. Uređaj sa sedmoinčnim IPS displejom, odnosom stranica 16:10, besprekornom slikom iz svakog ugla i rezolucijom od 1920 x 1200 (što je do sada u svetu neviđeno kod uređaja iste cenovne kategorije), pruža nezapamćeni kvalitet prikaza čak i pod direktnim sunčevim zracima.

Uverili smo se u kristalno jasno reprodukciju HD video snimaka i osećali se kao u bioskopu. I sami ćete doživeti ovo iskustvo ako kupite ovaj tablet, ugasite svetlo i prepustite se uživanju u kristalno čistoj slici i besprekornom zvuku.

Kada se sve uzme u obzir, Tesla Tablet H7 zaista može da se uporedi sa uređajima iz premium klase. onima na koje se obično troše velike sume novca, i teško su dostižne našem prosečnom kupcu.

Na ovom mestu počinje da sija zvezda naše današnje priče, pošto je Tesla Tablet H7 daleko povoljniji od uređaja koji su po karakteristikama u istoj vrhunskoj klasi, a sklapaju se u Aziji. Sada je došlo vreme da se neke stvari promene i da domaći kupac jednom bude u povlašćenom položaju.

Poznato je koliko je teško probiti se u svetu u kome je imidž sve, čak iako je kvalitet na vašoj strani, kao što je na strani H7. Možda ljudi iz nekih delova sveta nikada neće saznati za ovaj uređaj koji je nama tako pristupačan, i to ne samo zbog činjenice da košta tri puta manje od konkurencije, već i zato što ga možete kupiti već iza prvog ugla.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)