PAMETNIJI I ZABAVNIJI: Stigao je novi update za Windows Phone 8.1

Update pod nazivom Lumia Cyan biće dostupan u narednih nekoliko nedelja za sve Windows 8 Lumia uređaje, a jedno od glavnih unapređenja jeste personalna, proaktivna asistentkinja Cortana

Lumia nastavlja sa unapređenjima na svojim Windows uređajima, donoseći najnovija poboljšanja kada je u pitanju Windows Phone 8.1, a kroz jedinstveno korisničko iskustvo koje omogućuje Lumia smartfon. Nova nadogradnja, nazvana Lumia Cyan, koja će učiniti korišćenje Lumia uređaja još boljim i zabavnijim, jednostavnijim i po meri svakog korisnika, od danas je globalno dostupna.

Lumia Cyan uvodi treću kolonu Live Tiles na Start ekranu telefona, kao i jednostavan pristup svim obaveštenjima u okviru Akcionog centra jednim potezom, kao i super-brzi unos teksta pomoću Word Flow tastature. Naravno, jedno od glavnih unapređenja jeste personalna, proaktivna asistentkinja Cortana, bolja Nokia Camera, kao i ažurirane aplikacije Creative Studio i Nokia Storyteller.

Lumia Cyan unapređena verzija operativnog sistema biće dostupna u narednih nekoliko nedelja za sve Windows 8 Lumia uređaje. Više informacija možete naći na sajtu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)