MODERNIJE NEGO IKAD: Google Glass dobija nove trendi okvire

Od 23. juna korisnici će moći da biraju različite okvire za Google Glass. Najnovija kolekcija stvorena je u saradnji sa američkom modnom dizajnerkom Dajen fon Furstenberg, a od ovog datuma će se u prodaji naći i Titanium kolekcija predstavljena u januaru

Google je najavio novu kolekciju okvira i boja za pametne naočare Google Glass. Pod nazivom "DVF Made for Glass collection", novi modeli naočara nastali su u saradnji sa američkom modnom dizajnerkom Dajen fon Furstenberg. Pet novih okvira, i osam različitih boja biće dostupni na zvaničnom sajtu Google Glass-a od 23. juna.

Novi modeli više podsećaju na naočare za sunce, a svaki od njih će imati DVF logo u uglu, slično kao kod Ray-Ban naočara na primer.

Pored nove DVF kolekcije, Google je u januaru predstavio i Titanium kolekciju ovog gedžeta, koja će takođe biti dostupna za kupovinu od 23. juna. Internet gigant je otišao i korak dalje, sklopivši partnerstvo sa kompanijom Luxottica, što će im navodno omogućiti da koriste Ray-Ban i Oakley ramove za Glass.

Google je nedavno omogućio da Glass kupi bilo ko, iako je cena i dalje velika i iznosi 1.500 dolara.

Naše utiske o ovom gedžetu možete pročitati OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)