Teleća šnicla na roštilju, servirana sa šparglama

Sezona je špargli i roštilja - probajte ovu kombinaciju...

Sastojci:

- 2 deblje šnicle

- 1 kašika začina

- 1/2 kašičica bibera

- 2 kašičice senfa

- 1 kašičica belog luka u prahu

Priprema:

Meso s jedne strane začinite i pospite biberom, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk i ostavite tako bar 1 sat u frizideru, pa onda izvadite i ostavite da meso dođe na sobnu temperaturu. Roštilj zagrejte na oko 200°C pa stavite šnicle sa začinjene strane prvo i ostavite tako oko 4 minuta, pa onda okrenite i dopecite još malo oko 3-4 minuta, sa druge strane. Gotovo meso bar malo prekrite folijom da se sokovi opet vrate u meso, pa posle toga ga servirajte sa povrćem i šparglama.

(Telegraf.rs)