Zdraviji domaći čips s parmezanom
0
0
Uz rernu i malo truda, čips ne mora više da bude sinonim loše hrane.
Sastojci:
Preporučujemo
Evo šta se zaista desi sa vašim telom kad ne jedete meso godinu dana
Bio je popularan 90-ih, nestao, devojka mu se udavila u Dunavu, ušao je na Farmu, evo kako danas izgleda! (FOTO) (VIDEO)
- 4 veća krompira
- kašika otopljenog putera
- 3 kašike rendanog parmezana
- prstohvat mlevene paprike
- so i biber po ukusu
Priprema:
Krompir oljuštite i isecite na tanke kolutove. Prelijte kolutiće otopljenim puterom i poređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Pospite preko krompira parmezan, papariku, so i biber.
Pecite čips u rerni zagrejanoj na 220 C dok lepo ne porumeni.
Foto-ilustracija: pixabay.com
(Telegraf.rs)