Valorant profesionalac oslepeo na 3 sata posle povrede u teretani

Da li će ova povreda završiti njegovu esports karijeru?

Foto: Riot Games/Valorant

Valorant zvezda u usponu i bivši Overwatch profesionalac Džej ''Sinatraa'' Von je na socijalnim mrežama otkrio da je pretrpeo ozbiljnu povredu oka, i da narednih nekoliko nedelja neće biti u stanju da se takmiči i prenosi svoje mečeve.

Mladi gejmer je na svom zvaničnom twitter nalogu objavio fotografiju na kojoj jasno možemo da vidimo posledice užasne povrede koju je zadobio tokom vežbanja u teretani. Naime, Sinatraa je nogom pokušao da razvuče sajlu za vežbanje od oko 20 kg, koja je iznenada skliznula i raspalila ga pravo po levom oku.

Povreda je bila toliko ozbiljna da ga je praktično oslepela na nekoliko sati, zbog čega je hitno morao biti prevezen u urgentni centar. Iako je privremeno slepilo bilo izuzetan šok, Sinatraa je sada dobro, a doktori su izjavili da će se potpuno oporaviti za oko 2 nedelje.

''Imao sam sreće, na trenutak sam se zaista uplašio da ću ostati bez vida''. Dobio sam dosta ogrebotina i modrica na mrežnjači, ali su mi doktori rekli da će sve biti u redu za nekoliko nedelja''.