FIFA koštala vojnika službe - Krao kolegama pare za FIFA poene!

Redov Luis Bilam je ukrao kreditnu karticu od kolege i kupio FIFA poene za njegov Xbox u vrednosti od 216 funti.

Foto: Shutterstock

Možda vojska i nije toliko loša ako imate više nego dovoljno vremena da igrate Fifu i kradete kolegama kreditne kartice. Pravda je ipak stigla britanskog redova koji je priznao krivicu za nekoliko ''pozajmica'', a sud ga je izbacio iz vojske i uručio kaznu od 12 meseci javnog rada. Luis je od para kupovao virtuelnu valutu koja se koristi u popularnoj fudbalskoj simulaciji.

Bivši vojnik je za 216 funti kupio tri paketa koji daju igračima po 12,000 poena koji se mogu potrošiti u igri. Poenima možete kupovati FUT pakete, pomoću kojih kreirate svoju idealnu jedanaestorku, ili ih možete potrošiti u FUT Draft modu, u kome igrači mogu da izaberu jednog od pet igrača na svakoj poziciji u timu.

Kolege vojnici su otkrili Bilijama kada su na jednoj žurci pokazivali jedni drugima svoje Xbox naloge, a neki su primetili da Bilijam ima veoma prepoznatljive brojeve kartica na poslednjim transakcijama koje je obavio na konzoli. Naređeno mu je da mora da vrati pare koje je uzeo od kolega, a pored izrečenih kazni, mora da posećuje i 30 dana centar za rehabilitaciju od zavisnosti.