Petogodišnjak dominira u pucačini

Mališan je ispao veštiji čak i od svog tate.

Foto: Respawn Entertainment/ Apex Legends

Jedan neverovatan video klip se ubrzano proširio u krugu ljubitelja pucačina, ali i šire. Na njemu možemo da vidimo kako jedan petogodišnjak igra Apex Legends, i potpuno deklasira konkurenciju, koja je sigurno bar 3 puta starija od njega.

Apex Legends je pucačina koja pripada battle royale žanru, i koju možete igrati sami ili kao deo tima. Da biste imali iole uspeha u igrici ovog žanra, potrebno vam je iskustvo, preciznost, veština, tajming, i malo sreće. Drugim rečima, Apex Legends je jedna veoma teška igra. Međutim, gledajući mališana koji je na internetu poznat kao ''NewbCybot'', cela priča nam deluje izuzetno prosto.

NewbCybot ovoga puta nije igrao sam, već je imao partnera, koji nije niko drugi do njegov otac. Na klipu možemo da vidimo da je tata zaginuo, i da je mališan u odlučujućim momentima partije ostao potpuno sam. Njegova superiorna veština je na kraju ipak preovladala, i donela pobedu njemu i njegovom ocu. Na kraju klipa možemo da vidimo kako otac ponosno hvali svog sina. Klip možete pogledati ovde.

Ceo klip je prokomentarisao i Apex Legends menadžer socijalnih mreža, rekavši da jedva čeka da vidi njegovu budućnost na profesionalnoj sceni.