Danas je krenula nova Apex Legends sezona

Od danas ovaj Battle Royale naslov možete igrati i na Steamu

Foto: Respawn Entertainment

Jedan od najpopularnijih Battle Royale naslova je danas ušao u svoju sedmu sezonu, koja sa sobom donosi veliki broj promena, kao što su novi heroj, mapa i Battle Pass.

Nova mapa se zovi Olympus, što je leteći grad iznad planete zvane Psamathe. Za razliku od prethodnih mapa koje smo imali u u igri, Olympus nas seli u urbano okruženje, te ćete se stvarno osetiti kao da ste u nekom futurističkom gradu. Grad je stvarno prelep i predlažemo vam da ga isprobate u igri, pošto samo na taj način možete zapravo primetiti koliko su se developeri potrudili oko iste.

Kao i sve prethodne sezona i ova nam donosi novu legendu – Horizon. Ona je ekscentrični astrofizičar koji će manipulišući gravitacijom može da poremeti svoje protivnike, pre nego što ih dovrši. Njen Ultimate se zove Black Hole (Crna Rupa), koji kao što i očekujete uvlači protivnike i skuplja ih u jednoj tački, što ih čini lakim metama za njenu ekipu. S obzirom da ona sama dolazi sa Olympusa, očekujem da će biti važan deo same Apex Legends priče u narednih nekoliko meseci.

Ipak, najvažnija stvar za igru je što je od sada možemo igrati i na Steam-u. Steam je i dalje glavna i najpopularnija gejming platforma i verujem da će na taj način Respawn dovesti veliki broj novih igrača, što nikada ne može biti loše ni za jednu igru.

Da li ste vi zadovoljni svim dodacima? Trailer za novu sezonu možete pronaći – OVDE!