Nova senzacija na Twitch platformi - Phasmophobia

Još jedan naslov je uspeo da istupi iz gejmerskog mraka pravo iza leđa nesvesnih igrača.

Foto: Pexels/Pixabay

Realtivno nova horor igra, Phasmophobia, polako privlači sve više znatiželjnih igrača i posmatrača pri čemu igra na Twitch platformi beleži impresivnih 74,000 pratilaca. Igru je razvio i objavio Kinetic Games a naslov opisuju kao onlajn, kooperativni horror sa par zavrzlama. Postanite paranormalni istražitelj zajedno sa vaša tri prijatelja i rešavajte različite slučajeve paranormalne aktivnosti na ukletim lokacijama.

Vaš cilj je da prikupite što više dokaza pomoću raznih pomagala za lov na duhove. Igra poseduje realističnu grafiku i zvukuve tako da ćete veoma lako utonuti u atmosferu. Ako imate VR (virtuelna realnost), igra je podržava ali možete i da je igrate bez tog uređaja. Otkrijte preko deset različitih tipova duhova sa jedinstvenim osobinama. Svaka istraga će biti drugačija. Nema ništa bolje od starog dobrog timskog rada tako da sa svojim prijateljima iskoristite pomoć raznih alatki u igri poput EMF čitača, kutija za duhove, termometra, kamera za mrak i mnogih drugih kako bi našli tragove i prikupili što više dokaza. Jednu stvar koju morate da zapamtite je da vas duhovi sve vreme slušaju. Koristite svoj glas za interakciju sa njima i pazite da ne kažete nešto što bi ih iznerviralo.

Pošto je igra dostupna samo na Steam-u (PC) onda je i bitno da znate zahtevnost ovog horora.

Minimum:

OS: Windows 10 64Bit

Procesor: Intel Core i5-4590 / AMD FX 8350

Memorija: 8 GB RAM

Grafička: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290

Mreža: Internet konekcija obavezna

Prostor: 13 GB

Preporučljivo:

OS: Windows 10 64Bit

Procesor: Intel i5-4590/AMD Ryzen 5 1500X ili bolje

Memorija: 8 GB RAM

Grafička: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 ili bolje

Mreža: Internet konekcija obavezna

Prostor: 15 GB

Phasmophobia se nalazi na vrhu liste najprdavanijih Steam igra i za sada će vas koštati €11,59 pošto se nalazi u Early Access programu. Kreatori planiraju da povećaju cenu kada finalna verzija bude izbačena negde u toku 2021 godine. Iako još nije završena, preporučujemo da date igri šansu jer i pored toga mislimo da ima dovoljno sadržaja po ovoj ceni.