Pobednici i gubitnici prve runde na League of Legends Worlds šampionatu

Infinity i Unicorns Of Love su prvi timovi koji su završili takmičenje na Worlds 2021.

Foto: teamDFM

Južna Amerika i CIS regija su izgubile po jednog predstavnika na Worlds 2021. Infinity i Unicorns Of Love ekipe su završile na dnu play-in grupa, a samo su Unicorns-i uspeli da ugrabe jednu pobedu i to nad timom Cloud9. I dok su ove ekipe vrlo razočarane što u ovom momentu napuštaju turnir, LNG Esports i DetonatioN FocusMe su kao pobednici play-in grupa obezbedili mesto u sledećoj Worlds fazi.

Detonation FocusMe je postao prvi tim iz LJL regiona koji će igrati na glavnom stejdžu i saćekaće da se druga runda play-ina završi kako bi saznali u kojoj grupi će nastaviti takmičenje. LNG Esports već je raspoređen u grupu D, gde će igrati protiv evropskih šampiona MAD Lions, Gen.G Esports i Team Liquid-a.

I danas nas očekuju zanimljivi mečevi na Worlds 2021 jer se u nokaut fazi play-ina sastaju PEACE i RED Canids, a drugo polufinale možete gledati uživo i u njemu igraju ekipe Galatasaray Esports i Beyond Gaming. Pobednike ovih mečeva čekaju Cloud9 i Hanwha Life Esports u finalu druge runde. Timovi koji pobede u finalnim mečevima će postati deo grupne faze.