Nova League of Legends sezona počinje 8. januara

Livestream otvaranja možete pratiti u petak, 8. januara u 16:00 časova.

Foto: Riot Games/twitter/league of legends

Čuvena razvojna kompanija Riot Games je najavila 11. sezonu svoje popularne mobe League Legends, koja dolazi sa brojnim izmenama i rank resetom. Tada će početi i prolećna sezona za mnoge profesionalne lige.

Dva dana pred početak sezone, 6. januara, ćemo dobiti i prvi patch u 2021. godini, 11.1, koji će uvesti razne dodatke, od kojih nam je već poznat osveženi Item Shop.

Otvaranje 11. sezone ćete imati priliku da pratite na u petak, 8. januara u 16:00 časova. Riot još uvek nije objavio dodatne detalje i gde možete pratite sam prenos, ali pretpostavljamo da će biti emitovan na njihovim zvaničnim Twitch i YouTube kanalima. Za sve dalje informacije je najbolje da s vremena na vreme bacite pogled na League of Legends twitter.

Ovo nije sve, jer će se istog dana održati i otvaranje nove sezone League of Legends kartaške igre - Legends of Runeterra.

Bliži nam se i početak novih profesionalnih liga. Kineski LPL kreće 9., severnoamerički LCS 13., a korejski LCK 15. januara. Zbog uticaja trenutne pandemije, početak evropskog LEC-ja će biti odložen na 22. januar.

Šta nam je sve Riot spremio za narednu sezonu?