Team SoloMid ponovo planira da bude deo Fortnajt scene

Čini se da se TSM vraća u Fortnajt nakon kratke pauze, ali da li i u profesionalne vode?

Foto: TSM

Prošlo je skoro dva meseca od kako je Team SoloMid poptpuno napustio profesionalni Fortnajt. Odluka je šokirala većinu obožavatelja, ali imala je vrlo smisla organizaciji koja nije dovoljno zarađivala od svoje Fortnajt divizije. Ekipa TSM je jedna od prvih koja se interesovala za Fortnajt igrače, a ekipu su u jednom momentu činili poznata takmičarska imena i ličnosti sa Twitch platforme.

Fortnajt divizija ekipe TSM je vrlo brzo spala na samo nekoliko imena poput Meka ''MackWood'' Esopa, Roko ''Saf'' Moralesa i Kerija '' Ferrrnando'' Salasa, koji takođe nisu dugo ostali sa organizacijom nakon objave početkom ove godine. Poslednji igrač koji je izašao iz organizacije pre nego što je Fotnajt divizija utihnula bio je Entoni ''ZexRow'' Kolandro, međutim Team SoloMid je za vikend iznenadio sa kratkom objavom na Tviteru.

TSM izgleda želi ponovo da pokuša sa Fortnajtom, ali pošto su ranije izjavili da su izgubili interesovanje za profesionalna takmičenja, pretpostavljamo da to neće biti njihov fokus. To znači da će potencijalne mete organizacije verovatno biti strimeri i kreatori sadržaja koji se i dalje uspešno održavaju na Jutub i Tvič portalima. Lista talentovanih i popularnih igrača nije uopšte kratka, tako da će tim ima ispred sebe odličnu selekciju kreatora koji čekaju svoju priliku.