Fortnite i Rocket League vam daju priliku da osvojite specijalne nagrade!

Epic Games je najavio saradnju Fortnite-a i Rocket League-a koja će gejmerima doneti fenomenalne nagrade.

Foto: Epic Games

Nije tajna da će urnebesna mešavina automobila i fudbala Rocket League postati besplatna za igranje, ali sada kada imamo tačan datum njenog izlaska, multimilijarderska kompanija Epic Games je odlučila da joj pruži dobrodošlicu posebnim eventom koji će se zvati ''Llama-Rama''.

Llama-Rama event će nagraditi sve igrače koji se priključe Rocket League-u, u trenutku kada on postane besplatan za igranje, 23. septembra. Spremite se, jer za manje od nedelju dana ćete imati priliku da na razne načine unaredite izgled vaših Fortnite likova i Rocket League automobila.

Za sada nam nije sasvim poznato na koji način će igrači dolaziti do ovih kozmetičkih nagrada, niti kako će one tačno izgledati. Međutim, možemo da predpostavimo da to neće biti preterano težak podvig, znajući Epic Games i njihove Fortnite eventove.

Obe igre će vam pružiti pregršt fantastičnih kozmetičkih nagrada, i omogućiti da na ličan način unapredite izgled vaših Fortnite likova i Rocket League autića. Ne možemo da dočekamo da vidimo šta nam je Epic Games spremio.