Games.con vas vodi na novu avanturu – najveći festival gejminga i pop kulture u regionu se vratio!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vidimo se u novembru na Games.conu!

Foto: Games.con

Games.con festival se vraća devetu godinu zaredom, još jednom spreman da pomeri granice zabave i oduševi svoje posetioce! Ove godine ulazimo u novu eru Games.cona, pošto se naš voljeni festival seli sa Beogradskog sajma u Hangar Luke Beograd. Iako je lokacija promenjena, misija organizatora ostaje ista – da pruži nezaboravnu zabavu ljubiteljima video igara, filmova, serija, stripova, animea i društvenih igara svih uzrasta! Ne propustite uzbudljiv vikend na Games.com konvenciji od 22. do 24. novembra!

Games.con je festival posvećen strastvenim fanovima gejminga i popularne kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i takmiče. Pod parolom “levelovati se mora”, festival okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu, kao i desetine hiljada posetilaca koje čeka izuzetno bogat i raznovrstan sadržaj.

Ako ste pasionirani gejmer, imaćete priliku da učestvujete u esports turnirima u igrama kao što su Counter-Strike 2, Street Fighter 6, EA Sports FC 25 i Rocket League, gde najbolje takmičare očekuju vredne nagrade. Jedan od organizatora ovih turnira je Klan RUR, koji gejmerima iz godine u godinu priređuju pravi esports spektakl.

Foto: Games.con

Za one koji traže opuštenije iskustvo, uvek je tu Free Gaming Zona gde natenane možete da isprobate najnovije hitove gejming industrije. Ako biste želeli da se upoznate sa novitetima iz sveta tehnologije i računarskog hardvera, posetite tech štandove gde možete očekivati i brojna giveaway takmičenja.

Ovaj festival nije samo za gejmere – Games.con je mesto susreta svih modernih vidova zabave, kao što su anime, mange, knjige i najaktuelnije serije i filmovi, a za najveće kreativce je rezervisano spektakularno cosplay takmičenje koje svake godine podiže atmosferu na viši nivo.

Games.con vam pruža priliku da steknete nova prijateljstva igrajući društvene igre i kvizove. Pre svega, posetioci će imati priliku da istraže i kupe najnovije društvene igre, proširujući svoje kolekcije. Biće tu ponečeg za svakoga, kako za casual igrače tako i za one koji vole da se takmiče, tako da ćete garantovano pronaći neku novu igru koja će vam se dopasti. Market Square će biti prepun interesantnih proizvoda i zanimacija, a posetioci će moći da se oprobaju i u mačevanju i drugim fizičkim aktivnostima. Naravno, na festivalu vas čeka još pregršt uzbudljivog sadržaja i zanimljivog programa u kom će se svako pronaći.

Velika vrata Games.con festivala se otvaraju u petak, 22. novembra. Ulaznice će se prodavati putem Gigstix prodajnih mesta i onlajn putem zvaničnog sajta. Više informacija uskoro!

Pridružite nam se u Luci Beograd i pomozite nam da proslavimo deveti rođendan Games.con festivala! Ne propustite priliku za nezaboravnu avanturu – vidimo se u novembru!

Foto: Games.con