Gledajte gejming konvenciju Blizzcon! Pratite prenos 19. februara!

Događaj je u potpunosti prebačen u onlajn format.

Foto: Blizzard Entertainment

BlizzCon 2021 Online je odmah iza ugla. Pridružite se prenosu u petak, 19. februara, i uživajte u ovom fenomenalnom dvodnevnom događaju! Sigurni smo da nam je Blizzard spremio velika iznenađenja.

Uprkos nezgodnoj globalnoj situaciji, Blizzard je odlučio da fanovima ipak pruži nezaboravno iskustvo na koje su do sada navikli, ali je bio primoran da čitavu konvenciju premesti u onalajn oblik.

BlizzConline će početi 19. februara u 23:00 časa, i biće primarno emitovan na zvaničnom BlizzCon sajtu, i to na 12 različitih jezika. Konvenciju će otvoriti segment koji će nam dati uvid u naslove na kojima Blizzard trenutno radi.

Iako je Blizzard zvanično potvrdio da Overwatch 2 i Diablo IV neće izaći ove godine, sigurno ćemo dobiti bar neke vesti o njihovom razvoju. Pored ova dva naslova, na meniju će verovatno biti i World of Warcraft, Hearthstone i Diablo Immortal.

Ostatak događaja će biti podeljen na 6 odvojenih kanala, tako da ćete moći slobodno da pratite baš one teme koje vas zanimaju, ili pak svaki kanal istovremeno.

Drugi dan će početi 20. februara u 21:00 čas, i biće malo više fokusiran na globalnu Blizzard zajednicu.

BlizzConline će proslaviti i 30-godišnjicu Blizzarda. Fanovi će imati priliku da kupe specijalnu Celebration kolekciju, koja donosi sjajne kozmetičke dodatke.