Lepa doktorka na Sajmu automobila: U Sofijine prodorno plave oči gledaju više nego u automobile

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija Adelhart zapala je za oko Telegrafovom objektivu

Foto: Nikola Anđić

Upeglani automobili, zainteresovani kupci i naravno - lepe hostese. Ni ovaj, 55. po redu Međunarodni salon automobila ne može da prođe bez atraktivnih devojaka, a jedna baš takva zapala je objektivu Telegraf.rs.

U pitanju je Sofija Adelhart na Fordovom štandu, a kako nam je ispričala, između pauza u učenju, ova studentkinja medicine radi kako bi pripomogla svojim roditeljima.

- S obzirom da studije medicine dugo traju, htela sam da pripomognem malo roditeljima, tako da sam uklapala posao sa učenjem i predavanjima. Prvi put radim na sajmu. Do sada sam čuvala decu, snimala neke reklame i serije, radila u jednoj agenciji za promocije i hostinge, a  jedno leto u kafiću. Tako da moram priznati, medicina mi je proletela - priča ova lepa devojka.

Nije nam promaklo ni njeno specifično prezime, pa smo je upitali za poreklo.

- Tata je poreklom iz Nemačke, a mama iz Hercegovine tako da brat i ja imamo dosta pomešanu krv.

Trenutno je na klničkom stažu, a volela bi da obavi specijalizaciju na pedijatriji. Posebnu ljubav gaji prema deci, a baš jedna beba je zbog nje dobila ime.

- Iako svakodnevni susreti sa teškim i nažalost ponekad nerešivim problemima nisu nimalo laki, dešavaju se stvari koje vas podsete zašto ste tu. U internatu je jedna beba dobila ime po meni jer sam pomogla njenoj majci tokom porođaja. To sve ono loše ostavi po strani i daje snagu za dalje - rekla nam je plavooka devojka.

Morali smo i da je pitamo da li posetioci više gledaju ili kupuju automobile, a evo šta nam je ona odgovorila iz prve ruke:

(Telegraf.rs)