Navijači ostavili upaljen roštilj pa izgorelo 11 automobila

Nakon što se najeli, ostavili su neugašeni roštilj i otišli da gledaju utakmicu. Vatra se proširila na parkirane automobile

Dogodilo se to na parkingu Hard Rock stadiona u Miami Gardensu na Floridi. Tamo su se okupili fanovi jednog od klubova koji su nastupali na utakmici Dolphinsa protiv Patriotsa.

Na utakmicu se ne ide praznog želuca, pa su pre na parkingu organizovali zabavu koja je uključivala roštilj. Međutim, posle nisu ugasili vatru već su odjurili na utakmicu da bodre svoj klub.

Vatra se ubrzo proširila i do druge četvrtine gusti dim je bio dobro vidljiv i sa samog stadiona. Vatrogasci su ipak stigli prekasno, pa je vatra na kraju zahvatila 11 automobila. Među njima je bio i jedan skupoceni Mercedes-AMG S63, prenosi Autoblog.

"Stajali smo i zabavljali se, a onda smo videli veliki crni dim“, rekao je navijač Dolphinsa za WSVN i nastavio: "Pitali smo se šta se događa, a onda smo shvatili da je požar. Iduća stvar koju smo čuli je bilo pucanja guma“.

Nije poznato da li su stradali automobili navijača odgovornih za roštilj i posledice, ali je sasvim sigurno da ih čekaju teški pregovori s predstavnicima osiguravajućih društava. Dobra je vest da u požaru niko nije stradao.

(Telegraf.rs)