Konačno: Klarkson, Hamond i Mej ponovo voze

Posle punih godinu dana, na Amazon platformu stiže dugoočekivana druga epizoda četvrte sezone serijala The Grand Tour

Printscreen: YouTube/The Grand Tour

Punih godinu dana posle početka emitovanja četvrte sezone serijala The Grand Tour, legendarni trojac Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej se vraća sa drugom epizodom.

Amazon je upravo objavio njen najavni trejler pod naslovom "Grand Tour predstavlja: Veliki lov" (The Grand Tour Presents: A Massive Hunt), a emitovanje je na toj internet platformi najavljeno za 18. decembar.

Klarkson, Hamond i Mej ovoga puta se, na sebi svojstven način, upuštaju u avanturu potrage za blagom na ostrvima Madagaskar i Reunion.

Za to su im poslužili Bentley Continental GT (Klarkson), Ford Focus RS (Hamond) i Caterham Seven (Mej), koji će tokom avanture biti modifikovani kako bi mogli da ispune zadate izazove.

Prethodna epizoda, u kojoj je engleski trojac plovio čamcima deltom reke Mekong, emitovana je 13. decembra prošle godine. Za to vreme, u više navrata su kružile priče da će serijal možda i definitivno biti okončan.

Džejms Mej je nedavno, međutim, u jednom intervjuu najavio da ekipa Grand Tour-a završava snimanje u Škotskoj, što može da znači da na treću epizodu nećemo čekati koliko smo na drugu.

(Telegraf.rs)