Ovo je NAJZDRAVIJI HLEB na svetu - evo kako da ga napravite (RECEPT)

 ≫ 
  • 1

Kardiolog Stiven Gandri savetuje ljudima da se klone "lektina".

Ovo su OZBILJNE POSLEDICE koje vas čekaju ako prestanete da jedete HLEB

Nisam jela hleb četiri meseca i desilo se nešto što uopšte nisam očekivala

Iako mnogi ljudi izbegavaju gluten iz straha od nadimanja i upala, Gandri tvrdi da je gluten samo jedna vrsta lektina - toksičnog proteina koji se nalazi u pšenici, ali i mnogim drugim proizvodima koji su bez glutena.

Po njegovim rečima, jednom kada lektin dospe u naš organizam, on zaopočinje hemijski rat sa našim telom i dovodi do upalnih reakcija koje rezultuju viškom kilograma i drugim zdravstvenim problemima.

Zato je jedina vrsta hleba koju bi ljudi trebalo da konzumiraju, i koja ne sadrži lektine, takozvani ječmeni hleb.

Evo kako se on pravi:

Pixabay.com / fancycrave1 Pixabay.com / fancycrave1

Sastojci:

- 3 šolje brašna od ječma

- jedna kašičica soli

- 2 1/2 supene kašike praška za pecivo

- 1/4 šolje ulja

- 2 kašičice meda

- 2 jajeta

- 1 šolja punomasnog mleka

Priprema

Pomešajte brašno, so i prašak za pecivo u jednoj posudi, a u drugoj sjedinite med, ulje, jaja i mleko.

Mokre sastojke dodajte brašnu i mešajte sve dok se ne sjedine.

Stavite smesu u kalup i pecite 25 - 30 minuta na 180 stepeni Celzijusa.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Skup povodom osnivanja pokreta za narod i državu u Jagodini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hobotnica

    16. maj 2017 | 16:33

    Prasak za pecivo, hahah, englezima to zdravo, ......pametni neki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA