Ceo život pogrešno stavljate sijalice na jelku! Ono kružno ne valja, ovako bi trebalo (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 3

Da li ste okitili jelku? Stanite! Pročitajte tekst i kreirajte najsvetlucaviju novogodišnju jelku u životu

Svi imamo neke svoje novogodišnje i božićne tradicije, a posebno kada je reč o kićenju jelke i postvaljanju kućne dekoracije. To je stvar navike, a jedna od navika većiine nas je da svetiljke postavlja horizontalno i kružno oko jelke. E u vezi sa tim imamo nove vesti - to je pogrešan način da postavite lampione!

Znate li kako da sprečite OPADANJE IGLICA sa jelke? Najvažniji saveti kako da ukrasite kuću za Novogodišnje praznike

Da li ste znali zbog čega se za Novu godinu kiti jelka?

Prema rećima dizajnera Frančeska Bilota, kružno stavljanje svetiljki oko grana jelke nije dobar način za pravi novogodišnji efekat jer se tako sjaj sijalica izgubi u sredini drveta. On tvrdi da bi zapravo trebalo da ih postavljate vertikalno.

- Na ovaj način, kada ih postavljate od vrha stabla vertikalno, od grane do grane, svaka sijalica će svetlucati u svom punom sjaju - kaže Frančesko za HouseBeautiful.com.

Pogledajte kako to Frančesko radi:

A video posted by FRANCESCO BILOTTO on

Da biste dobili maksimum svetlucanja od svoje jelke, Frančesko preporučuje da postavljate svetiljke počevši od vrha jelke i od da kraja leampiona bez utikača, te da pustite svetiljke da vise do podnožja drveta. Potom napravite razmak od tri-četiri centimetra i vratite svetiljke nazad do vrha drveta. Ponavljajte proces u zavisnosti od dužine lampiona. Cela vaša jelka biće prekrivena treperavim sijalicama.

A photo posted by yarilovee on

Kako biste osigurali da jelka i u sredini blista, postavite sjajne ukrase dublje unutar grana tako da oni reflektuju svetlo.

A dodatni bonus je što ćete, kad demontirate jelku, lampione skinuti mnogo lakše, bez nereda jet se svetiljke neće upetljati međ umutrašnje grane jelke.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi milojko@

    10. decembar 2016 | 16:48

    A šta ćemo mi što kitimo Badnjak?

  • Ja Avgust

    10. decembar 2016 | 16:21

    Ti mi kaxes ppgresno ja mikad nisam nstavljo sijalice nw jelku stoga nisqm mogo pogrijesit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA