IMATE JOŠ OSAM DANA: Ovo su najjeftinije ponude za leto u Grčkoj!

Hotelska ponuda sa akcijskim cenama u turističkoj agenciji „Travelland“ traje do kraja aprila meseca!

  • 2

Za veliki broj hotela mogu se još uvek uplatiti povoljni aranžmani, sa akcijskim ponudama koje traju do kraja aprila meseca. U turističkoj agenciji „Travelland“ još uvek nude aranžmane sa značajnim popustima, koji za pojedine hotele podrazumevaju i više od 30% sniženja na standardne cene.

- Trenutno bih izdvojio dva hotela sa fantastičnom cenom, a koja može biti prihvatljiva budžetu naših turista koji ovog leta putuju u Grčku – rekao nam je Goran Kaličanin iz turističke agencije „Travelland“. – To su hoteli Atrium Hotel 3* u Pefkohoriu i Hotel Theoxenia 4* u Uranopolisu, u kojima četvoročlana porodica sa uslugom polupansiona može letovati po cenama već od 535 evra.

Tu su i ostale specijalne akcije, izrazito povoljne za roditelje sa dvoje ili čak troje dece u hotelima Astir Egnatia 5*, Alexandra Beach 4*, Grand Bleu 3*, Akrathos Beach 3*. Uglavnom, većina hotelskih ponuda sa akcijskim cenama u turističkoj agenciji „Travelland“ traje do kraja aprila meseca.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos

Iz bogate ponude agencije „Travelland“ izdvajamo hotele: Port Marina 3* i Elinotel Polis 3* sa popustom od 35%, Anastasia Resort 5* sa impresivnim popustom od 40% ili hotel Ilio Mare 5* na Tasosu, sa popustom od 37%. Ništa manje značajan popust od 30% imaju hoteli: Elinotel Apolamare 5*, Pomegranate Spa Hotel 5*, Portes Beach 4* ili oni sa 20% sniženja, kao što su hoteli Cavo Olympo 5*, Village Mare 4*, Kassandra Palace 5*, Maranton Beach 4*, Royal Palace 4*, Mediterranean Resort 4*. Tu su i popusti od 15% za hotele Sun Panteleimon 3* ili Alea Hotel 4*. Posebno izdvajamo i sve hotele iz poznatog hotelskog lanca G-Hotels koji imaju popuste 33% na redovne cene, kao što su hoteli: Athos Palace 4*, Simantro Beach 4*, Pallini Beach 4*, Theophano Imperial 5*.

Letovanje u Grčkoj

- Posebno bih izdvojio i šarmantan apart-hotel Palm Beach u mestu Polihrono – naglasio je Goran Kaličanin. Ovo je nešto novo u ponudi, sa izuzetnim popustom od čak 25% i specijalnom akcijom za paket aranžmane sa prevozom. Većina akcijskih ponuda traje do kraja aprila meseca, ali mnogi termini su već rasprodati, pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nas što pre posete u našim prostorijama na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    22. april 2015 | 14:57

    Ja idem u Budvi i zadovoljan sam smestajem i ponudom.

  • ♥Taroz♥

    22. april 2015 | 12:59

    A mi kao ne mozemo da izdvojimo 350 eura za pravo dobro leta i odmor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA