Bila je najjača žena Rusije, a onda se razvela od Putina i sasvim povukla: Otkriveni detalji iz života misteriozne Ljudmile (FOTO)

 
  • 0

Mrzela je da bude prva dama

O Putinovom privatnom životu se malo zna, a o životu njegove jedine zakonite, sada već bivše žene Ljudmile, još manje.

Sve Putinove ljubavi: Fatalan po svoje sunarodnice i veliki zavodnik, a sa jednom je snimio i pornić (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, Vladimir Putin je sa Ljudmilom Putin bio u braku 30 godina. Juna 2013. saopštili su da su se razveli. Ono što se o njihovom zajedničkom životu zna, piše "Biznis insajder" je imaju dve ćerke, Mariju i Jekaterinu, rođene 1984, odnosno 1985. godine, koje se drže daleko od očiju javnosti i uopšte ne bave politikom.

Foto: Guliver/g8russia.ru/Getty Images

Međutim, isto toliko malo se zna i o misterioznom životu korpulentne Ljudmile, koja se 2016. ponovo udala ponovo udala za Artura Očeretnog i da je zvanično promenila prezime u Očeretna.

Kuriozitet ove vesti je da se Ljudmila u svojoj 58 godini života udala za Artura kome je tada bilo 37 i koji je bio na čelu jedne od kompanija kojim je Ljudmila rukovodila, neprofitne organizacije Centar za razvoj međuljudskih odnosa. Nedavno je osvanula i vest da su kupili vilu u Francuskoj za 7,46 miliona dolara.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Pre nego što se 1983. udala za Putina, Ljudmila je radila kao stjuardesa u ruskoj avio-kompaniji “Aeroflot”. Tečno govori francuski, nemački i španski jezik. Upoznao ih je zajednički prijatelj u njihovom rodnom Lenjingradu, današnjem Sankt Peterburgu. Bilo je to početkom 1980-tih godina.

Putin je osamdesetih godina radio u KGB-u, sve dok se zajedno sa suprugom nije vratio u Sankt Peterburg i počeo da radi za vladu. “Rojters” je pisao o tome da je Ljudmila imala vlastitih ambicija, ali da ju je Putin držao daleko od svetlosti reflektora.

Foto: Profimedia/AFP

- Smatrao je da supruga treba da bude skromna i da ne treba da se ističe - rekao je anonimni izvor za agenciju, koja je izveštavala i o tome da Očeretnoj nije naročito prijala uloga ruske prve dame.

Godine 2013, ruski modni kreator Slava Zajcev ispričao je za “Rojters”:

- Pričala mi je da ne voli mnogo da putuje, niti da bude izložena javnosti. Bila je nespremna za ulogu supruge predsednika.

Foto: Profimedia/AFP

Par je objavio razvod u pauzi baleta “Esmeralda”, u produkciji Državnog kremaljskog teatra, 2013. godine.

- Naš brak je okončan zbog činjenice da se jedva viđamo. Vladimir Vladimirovič je potpuno utonuo u svoj posao. Deca su nam porasla... A ja zaista ne volim publicitet - rekla je tada Ljudmila.

U tom duhu je nastavila da živi, a neki ruski mediji su čak pisali da je otišla u manastir, preneo je "Biznis insajder".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA