NAPILI SE MEDVEDI: Popili 100 limenki piva pa demolirali brvnaru koju su obili!

 
  • 1

"Skoro čitava brvnara je bila uništena", rekao je Iven Nilsen i dodao kako su nakon njihovog boravka i zidovi bili uništeni. "Dobro su se zabavili", istakao je Nilsen koji je poslednjih dana odmarao u brvnari u Norveškoj

Četiri medveda, tačnije medvedica sa tri mladunčeta, upali su u brvnaru u Norveškoj i popili sav alkohol koji su tamo našli, tačnije 100 limenki piva!

Kako je rečeno policiji, životinje su apsolutno demolirale brvnaru, ušle su kroz prozor i vrata, a tokom svog "boravka" apsolutno su uništile i nameštaj.

- Skoro čitava brvnara je bila uništena - rekao je Iven Nilsen i dodao kako su i zidovi bili uništeni. Dobro su se zabavili - istakao je Nilsen koji je poslednjih dana odmarao u brvnari.

Pored toga što su popili svo pivo, medvedi su pojeli sve slatkiše. Ova situacija više i nije tako neobična kada se podsetimo na slučaj iz Kolorada kada je medved obio prodavnicu zbog čokolade.

Medvedi u brvnari su se počastili slatkišima, medom i ostalom hranom koju su pronašli.

(I. Danić / Foto: Ilustracija)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • montenegrino

    13. avgust 2012 | 14:10

    Ovu medjedi mora da su sa Balkana jer i odje imamo tih "medjeda" sto kad se napiju i nasmrcu vole sve da lome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA