ONI SLAVE PENIS: U Japanu počeo festival koji veliča muški polni organ (FOTO) (VIDEO)

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Festival je počeo 1977. i u početku je bio samo od lokalnog značaja, ali je tokom zadnjih nekoliko godina postao sve popularniji i ove godine se skupilo više od 20.000 ljudi

U japanskom gradu Kavasakiju se svake godine obeležava Festival čeličnog penisa, Kanamara Matsuri, kojim se slavi čelični falus koji je pobedio demona, a ova tradicija datira iz 17. veka.

FESTIVAL PENISA: Ovako Japanci slave muškost! (FOTO) (VIDEO)

Festival uključuje veliku paradu kroz grad u kojoj se nose veliki falusi sve do lokalnog svetilišta, koje je u prošlosti bilo popularno među prostitutkama koje su se tamo molile za zaštitu od polno prenosivih bolesti.

Po legendi iz 17. veka, jedan se demon sakrio u vaginu mlade devojke i terorisao muškarce u selu kastrirajući im najdraže delove anatomije. Tada se jedan kovač dosetio rešenja. Jednom je mladiću napravio čelični penis, a demon je na njemu polomio zube kad je pokušao da ga odgrize, što ga je uništilo. Tako je rođen Festival čeličnog penisa.

Foto: Profimedia, Barcroft Media Foto: Profimedia, Barcroft Media

Festival je počeo 1977. i u početku je bio samo od lokalnog značaja, ali je tokom zadnjih nekoliko godina postao sve popularniji i ove godine se skupilo preko 20.000 ljudi. Festival se koristi i u svrhu sakupljanja novca za finansiranje istraživanja HIV-a.

Posetioci sa svih strana sveta dolaze na festival, kako bi jeli falusoidne slatkiše, videli paradu, kipove i povrće specifičnog oblika. Oni hodaju gradom s ogromnim veštačkim penisima, nose se kape u obliku penisa, jedu sladoledi u obliku penisa, a svi prehrambeni proizvodi koji mogu da se oblikuju, prave se u obliku penisa.

Foto: Profimedia, Barcroft Media Foto: Profimedia, Barcroft Media


Parada se održava prve nedelje u aprilu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Misteriozan fenomen snimljen na nebu, mreže se usijale, evo o čemu se radi: Koliko Sunca vidite?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miki

    7. april 2016 | 19:02

    To se zove kur'eva rabota!

  • Warhammer

    7. april 2016 | 18:15

    Mi ga pominjemo i velicamo svaki dan po tri puta u jednoj recenici,tako da cu tuziti japance zbog kradje intelektualnog vlasnistva,ku..c moj ce da slave!!

  • Jeretik

    7. april 2016 | 21:13

    U ovoj " procesiji " na ramenima umesto raspetog , nose " napetog " , sta reci vise .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA