DAVID I GOLIJAT: Pogledajte susret najnižeg i najvišeg čoveka na svetu! (VIDEO)

 
  • 0

Sultan Kosen, koji je visok neverovatnih 246 santimetara je iz Ankare i radi kao farmer, a Čandra Dangi, koji je "visok" celih 55 santimetara, živi u jednom udaljenom selu u Nepalu

Najviši i najniži čovek na svetu mogli su da se sretnu samo na jednom mestu, a to je proslava 60 Ginisove knjige rekorda.

Sultan Kosen, koji je visok neverovatnih 246 santimetara je iz Ankare i radi kao farmer, a Čandra Dangi, koji je "visok" celih 55 santimetara, živi u jednom udaljenom selu u Nepalu. Njih dvojica su bili među mnogima koji su se okupili taj dan u čast Ginisove knjige rekorda.

Sultan Kosen je preuzeo titulu najvišeg čoveka na svetu 2009. godine, a takođe je vlasnik i najvećih šaka na svetu, koje su dugačke 33 santimetra, a bio je i vlasnik najvećih stopala na svetu.

Sa druge strane, Čandra Dangi živi u Nepalu, nekih 350 kilometara od Katmandua, i ono što je interesantno je da su trojica od njegovo petoro braće niži od metar i dvadeset, dok su mu dva brata i dve sestre prosečne visine.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA