Putin poželeo dobrodošlicu svim gostima, navijačima i najboljim fudbalerima: Otvorili smo i svoju zemlju i naša srca svetu (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Putin je istakao da je Rusija preduzela sve bezbednosne mere

Rusija je učinila maksimum kako bi osigurala da se svi gosti osećaju kao kod kuće tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, poručio je ruski predsednik Vladimir Putin u video obraćanju povodom ceremonije otvaranja SP, objavljeno je na sajtu Kremlja.

12 znamenitosti koje morate da posetite što pre u Moskvi: Od Lenjinovog mauzoleja, preko Boljšoj teatra do pijace farmera (FOTO)

On je poželeo dobrodošlicu "svim navijačima i najboljim fudbalskim ekipama na planeti", "svima onima koji su već stigli u Rusiju" kao i "onima koji planiraju da učestvuju u ovom izuzetnom međunarodnom događaju", javio je Tass.

- Nadam se da ćete imati nezaboravno iskustvo - ne samo dok gledate utakmice svojih omiljenih timova i divite se veštinama igrača, već i dok upoznajete Rusiju - dodao je Putin.

- Mi smo učinili maksimum da obezbedimo da se svi naši gosti - sportisti, osoblje i naravno navijači - osećaju u Rusiji kao kod kuće. Otvorili smo i svoju zemlju i naša srca svetu. Dobrodošli na FIFA Svetski kup. Dobrodošli u Rusiju - poručio je ruski lider.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA