Krvoproliće na veselju: Ubijena trudna pevačica jer nije mogla da ustane i peva (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 4

Suprug tragično stradale Samire prijavio je policiji da je muškarac na proslavi uperio pištolj u njegovu suprugu i "preteći joj naredio da ustane i peva"

Pevačica Samira Sinndhu (28) iz Pakistana, koja je bila u 8. mesecu trudnoće, ubijena je tokom porodične proslave. Nju je navodno upucao muškarac jer nije ustala dok je pevala.

Transrodna osoba postala prezenterka vesti (VIDEO)

Suprug tragično stradale Samire Ašik Samu prijavio je policiji da je muškarac na proslavi u selu Kanga pored grada Larkane, u pokrajini Sindh, uperio pištolj u njegovu suprugu i "preteći joj naredio da ustane i peva". Kada mu je Samira rekla da je trudna i da ne može da stoji, muškarac ju je navodno upucao, piše Bi-Bi-Si.

Policija je ubrzo uhapsila Tarika Jatoija. On je ispred sudnice rekao novinarima da je pucao u vazduh i da je metak slučajno pogodio pevačicu.

BBC prenosi da se na društvenim mrežama pojavio snimak krvave proslave, ali se na njemu ne vidi jasno da neko preti pevačici. Na snimku se vidi kako Samira stoji na pozornici okružena muzičarima, a onda joj prilaze trojica muškaraca i zasipaju je novčanicama. Ona zatim stoji i peva, a kad su muškarci nestali iz kadra, začula su se tri hica i Samira je pala.

Samira je bila lokalna pevačica koja je objavila najmanje osam albuma tradicionalne sindhi i sufi muzike. Međutim, kao i većina pakistanskih muzičara, živela je od astupa na porodičnim proslavama.

U toku je istraga i obdukcija tela. Očekuje se i nalaz krvi koji će pokazati da li je Jatoi bio pod uticajem alkohola, koji je zabranjen muslimanima u Pakistanu.

Pogledajte video:

VIDEO Pogledajte čoveka koji se umalo povredio jer ne ume da koristi oružje:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladeta

    13. april 2018 | 12:02

    Gde nadjoste ovu vest iz ne znam odakle. Ja mislim to je negde u Valjevu, Vranju, Kovinu pa aj da pročitam.

  • DARKO 100%

    13. april 2018 | 11:58

    Pa zar ljudi nisu gori od svake zivotinje ,sta drugo i da mislite kad ovo vidite

  • Лицемер

    13. april 2018 | 12:14

    Шта би било да још алкохол троше на тим слављима?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA