ČANAK: Vučić drži reč

 
  • 13

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine rekao je da je samo neko zlonameran može da prenebregne činjenicu da su mnoge stvari za koje se Liga zalaže urađene u prethodnom periodu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenjuje da se Srbija nalazi u stanju nadanja da će nekim čudom biti bolje, ali da nikakvog čuda nema, već samo činjenice da je ova vlada uradila mnoge stvari koje prethodna nije, a da se Aleksandar Vučić, uprkos svim njihovim konfrontacijama, pokazao kao čovek koji drži reč.

Čanak je u intervjuu Tanjugu rekao i da je potpuno logično da je ova vlada učinila više od prošle, zato što su "oni koji čine aktuelnu vladu stajali na putu prošloj vladi da uradi ono što oni danas rade".

- Tako da smo, u stvari, u jednoj čudnovatoj situaciji - da upravo oni koji su se najviše borili protiv rešenja kosovskog pitanja na način na koji se sada dešava, evropskih integracija i svega drugog, odjedanput sve to sprovode mnogo brže i efikasnije od onih protiv kojih su se borili - rekao je Čanak i dodao da nema mesta kritizerstvu, jer je činjenica da su mnoge stvari za koje se i Liga zalaže godinama urađene.

- To je nešto što bi samo neko zlonameran mogao da prenebregne - naglasio je Čanak.

On je istakao da će Liga podržati sve što je dobro za Vojvodinu i celu Srbiju, uključujući primenu briseskog sporazuma, put ka EU, borbu protiv korupcije,  jer bi "najgora stvar u ovom trenutku bila krenuti u nešto, pa od toga odustati".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristijan

    23. novembar 2013 | 16:44

    Auuuuu.....Čanak će izgleda početi da drži sastavljene prstiće.. Da nam priča kako je on ipak u dubini srca uvek podržavao granice Karlobag, Vidoviti isto tako kao što je Vučić podržavao Otpor... Gos Čanak, gos Draškoviću imate li obraza.. Stava..gde vam je KIČMA?!

  • marko tlgrf

    23. novembar 2013 | 16:46

    Prpa da te ne uhapse?

  • e to je Srbija

    23. novembar 2013 | 16:55

    Znaci dogovor je pao i Vojvodina odlazi kao sto je i Kosovo krenulo! I ko kaze da politicari nisu najbolji deo Srpskog naroda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA