Mihajlović: Vučić ima moju blanko ostavku!

 
  • 8

- Blanko ostavku koju sam fizički napisala i potpisala predala sam mnogo ranije svom predsedniku stranke. Za mene je to normalno - kaže ministarka energetike Srbije

Potpredsednica SNS i ministarka energetike Zorana Mihajlović kaže da naprednjaci još nisu razgovarali ni o jednom novom ministru i da je tako svako ime koje se pojavi po medijima više plod želja ili opstrukcija i dodaje da Aleksandar Vučić ima njenu blanko ostavku.

- Blanko ostavku koju sam fizički napisala i potpisala predala sam mnogo ranije svom predsedniku stranke. Za mene je to normalno. On moju blanko ostavku ima od prvog dana otkada radimo zajedno - kaže ona.

Zorana Mihajlović kaže da su i pre početka rekonstrukcije vođeni razgovori o tome ko bi mogao bolje i efikasnije da radi u određenim ministarstvima, da li je ovakav raspored ministarstava i nadležnosti efikasan i adekvatan, ko bi mogao da predstavlja pojačanje i slično.

- I to je stalni proces, tako da u rekonstrukciju ne ulazimo od nule kada je reč o mogućim kandidatima. Sada je potrebno odrediti se prema najboljim opcijama i to usaglasiti sa koalicionim partnerom - naglašava Mihajlovićeva.

Na pitanje zašto je SNS prihvatio Dačićev predlog da URS izađe iz Vlade, kada je već Vučić, kao lider najveće vladajuće partije, rekao da on nije bio za to, ona odgovara:

- Ovo je koaliciona vlada i mi iz SNS nikad nismo nikoga ucenjivali, niti postavljali uslove. I u ovom slučaju smo rekli šta mislimo, a to je da nas interesuje suštinska rekonstrukcija koja se tiče funkcionisanja resora, a ne imena. Zbog toga smo i tražili razdvajanje nadležnosti privrede i finansija. Nismo imali ništa protiv da URS ostane u vladi i da vodi druge resore. Sa tim se nije slagao treći koalicioni partner, koji je inače doveo URS u Vladu kada se ona formirala.

(Telegraf.rs / Izvor: Danas)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VforV

    4. avgust 2013 | 20:25

    Idi,sotono...

  • Vladimir

    4. avgust 2013 | 20:46

    Pa, što si mu dala?

  • Doktor

    4. avgust 2013 | 20:47

    Nisam SNS glasač, ali Zoranu cenim i od ranije, a naročito od kad je postala ministarka. Nju kritikuju oni koji ne sagledavaju veću sliku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA