Đilas: Nikako da čujemo ko menja stare ministre

 
  • 8

- Predlažem da umesto ovih besmislenih rekonstrukcija u dogovoru dođemo do datuma izbora, predlažem da zajedno radimo na promenama izbornog sistema kada je lokal u pitanju - kaže predsednik DS-a

Predsednik DS Dragan Đilas kaže da je rekonstrukcija Vlade Srbije zabava za narod, jer se licitiraju imena ministara koji će biti promenjeni, a ne zna se ko će ih zameniti.

Đilas je na konferenciji za novinare predložio da se odredi datum za izbore i ponovio zahtev te stranke da se promeni izborni sistem.

- Nikako da čujemo ko su novi ljudi, ko su ti novi kadrovi koji će doći i da vidimo njihove programe - rekao je Đilas.

- Predlažem da umesto ovih besmislenih rekonstrukcija u dogovoru dođemo do datuma izbora, predlažem da zajedno radimo na promenama izbornog sistema kada je lokal u pitanju, jer ovakva kupovina-prodaja odbornika gubi smisao što se tiče izbora - rekao je Đilas.

On je poručio da je SNS imala 12 godina da prikupi kadrove koje, kako je rekao, sada hoće da menja.

- Ako je ova vlada najbolja, kao što se priča, onda su i ministri najbolji, pa zašto ih onda menjate? - upitao je Đilas.

Đilas ponavlja da je rekonstrukcija Vlade zabava za narod jer se svaki dan licitira imenima ministara koji će biti promenjeni, a da se pritom ne navodi ko će da ih zameni.

On je dodao da je DS spremna da se sa ovom vladom dogovori oko mnogih stvari, među kojima je i dogovor oko izlaska Srba na lokalne izbore na Kosovu i Meothiji.

(Telegraf.rs / Tanjug / Beta)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    22. jul 2013 | 14:39

    Ko je ovaj covek? On misli da neko obraća pažnju na to sta on misli?

  • Srboljub

    22. jul 2013 | 15:50

    Kad ce vise ovaj strani placenik i domaci izdajnik da zavrsi iza brave. Ako ni zbog cega drugog treba ga zatvoriti da nam vise ne truje mozgove svojim trabunjanjem.

  • Violeta Petrovic

    22. jul 2013 | 15:23

    Bice samo rokada fotelja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA