SNS: Srbija se budi iz noćne more vladavine DS

 
  • 6

Naprednjaci su ocenili da je zemlja zahvaljujući Vučiću na pravom putu, tvrdeći da Đilas jedino ima za cilj bestidno bogaćenje

Srpska napredna stranka (SNS) poručila je danas da se Srbija "budi iz noćne more vladavine Demokratske stranke i njihovog bezdušnog upropašćivanja zemlje".

Naprednjaci su ocenili i da je zemlja, zahvaljujući lideru SNS Aleksandru Vučiću, na pravom putu izgradnje jake i poštene Srbije.

- Zahvaljujući predsedniku SNS Aleksandru Vučiću, naša zemlja je na pravom putu izgradnje ekonomski jake i poštene Srbije, koliko god to smetalo tajkunima, kriminalcima i svima onima kojima je njihova korist preča od Srbije - naveli su naprednjaci.

"ĐILAS IMA ZA CILJ JEDINO BESTIDNO BOGAĆENJE ZA SVOJ DŽEP"

Predsednik DS Dragan Ðilas je ranije danas, gostujući u emisiji "Stav Srbije" na TV Prva, kritikovao rad Vlade u oblasti ekonomije, ocenjujući da ona nema ekonomsku politiku, i upitao šta ostaje od rada Vlade kada se skloni borba protiv kriminala i korupcije.

- SNS konstatuje da je poslednji pokušaj Dragana Ðilasa da nešto smisleno kaže građanima jednako bezuspešan koliko i sve čega se on dohvati. Vapaj Ðilasa za kombinacijama i poslovnim uskostranačkim prilikama jeste jači od njega, što i nije čudno, jer isti taj Ðilas, čuveni gigant menadžer, ima za cilj jedino bestidno bogaćenje samo za svoj džep, a na račun građana - navedeno je u saopštenju SNS.

Naprednjaci su istakli da je "alarmantno i bujanje političkih kompleksa Ðilasa, panično kukanje i histerija, samo dok izgovara ime Aleksandra Vučića".

- Patološka mržnja i jeftini nastup je sve što Ðilas ima da ponudi. Dok on zamuckuje od populističkih podmetačina i finansijskog i marketinškog konsaltinga, Vučić boravi u UAE i potpisuje ugovor veći od 200 miliona evra, što je najveće ulaganje u srpsku privredu u proteklih nekoliko decenija - navode iz SNS.

ĐILAS: DS JE SUŠTINSKI ZA EU, A SNS SAMO DEKLARATIVNO

Oni ističu da, zahvaljujući Vučiću i njegovoj bespoštednoj borbi protiv kriminala i korupcije i grčevitoj borbi za privlačenje stranih investicija, građani Srbije već sada osećaju boljitak.

Ðilas je, odgovarajući na pitanje da li je moguća koalicija SNS i DS ukoliko eventualno bude vanrednih parlamentarnih izbora, naveo da ne vidi kako bi ta koalicija mogla da se napravi i da DS ima program i standarde, te da može sa onima koji to prihvataju, a da se ono što SNS radi ne uklapa sa onim što DS predlaže.

- Mi smo za departizaciju, oni postavljaju ljude koji su partijska kadrovska rešenja, oni stavljaju Bačevića da kopa kanal do Egejskog mora i rade sve suprotne stvari - rekao je Ðilas, i dodao da je DS suštinski za EU, a SNS samo deklarativno, budući da ne deli evropske vrednosti, "što pokazuje i to što su se na slobodi našli oni koji su policajcima gurali baklje u usta".

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    17. februar 2013 | 19:51

    Mozda da se naprednjaci bave malo ekonomijom pa da izgladneli gradjani vide nekog boljitka ako dobiju posao i zarade koji dinar. A ne samo da spletkare i bave se Djilasom.

  • Srdjan Bg

    17. februar 2013 | 20:07

    Posle vas cemo biti u stogodisnjem mraku.

  • ljubisa kovacevic

    17. februar 2013 | 23:39

    Daj sklonite tog Djilasa i takve kao on.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA