RADULOVIĆU, VRATI 7 OTETIH MANDATA: Oštra poruka zastupnika liste DOSTA JE BILO na Vračaru

 
 ≫ 
  • 3

Branislav Klanšček tvrdi da je on jedini zakonski zastupnik liste Dosta je bilo na Vračaru, a da je Radulović uz pomoć Demokratske stranke i opštine Savski venac u aprilu faksifikovao izbornu listu i nelegalno je predao opštinskoj izbornoj komisiji Vračar

Bivši predsednik opštinskog odbora pokreta Dosta je bilo na Vračaru Branislav Klanšček zatražio je danas od lidera ovog pokreta Saše Radulovića da vrati sedam otetih mandata.

POSLE 20 GODINA: Demokrate neće imati predsednika opštine na Vračaru

U otvorenom pismu, Branislav Klanšček tvrdi da je on jedini zakonski zastupnik liste Dosta je bilo na Vračaru, a da je Radulović uz pomoć Demokratske stranke i opštine Savski venac u aprilu falsifikovao izbornu listu i nelegalno je predao opštinskoj izbornoj komisiji Vračar.

- Radulović je falsifikatom promenio izbornu listu i umesto časnih ljudi koji su stvarali ovaj pokret na Vračaru postavio dva kuma Ivana Kljajića i Milenka Petronijevića i njihove žene. Tako je napravio privatnu i rođačku listu. Pozivamo policiju da ispita ovaj falsifikat - kaže Klanšček.

LDP sprečio uvođenje prinudne uprave na Vračaru, gospodin Radulović nesposoban da to razume

On dodaje da je Radulović na izbornu listu na Vračaru stavio nekompetentne ljude sumnjivih biografija.

- Sada su glavni aduti Radulovića na Vračaru bivši muzičar Kljajić, koji je pod istragama, kako mediji pišu, i Petronijević, koji prodaje cigarete za odvikavanje od pušenje. To je prevara građana Vračara koji su glasali za pokret Dosta je bilo, jer niko od njih nije znao da glasa za kumove, njihove žene i prijatelje. To što Radulović radi na Vračaru je ruganje građanima - poručio je bivši predsednik lokalnog odbora Dosta je bilo Branislav Klanšček.

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr M

    30. jun 2016 | 17:34

    Druze izbori su prosli pre dva meseca. Gde si bio do sada. Cini mi se da si ti neki SNS-ov pulen. Sada svako malo nesto izmisljaju za DJB posto su oni jedina stvarna opozicija pa im samo izmisljaju neke "afere"

  • T19

    30. jun 2016 | 16:26

    Posalji mu "memo" posto on radi po Kanadskim principima mozda i odgovori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA