Uhapšen načelnik Kosovskog okruga Goran Arsić

 
  • 1

Načelnik Kosovskog okruga navodno je ucenjivao ljude da izađu na parlamentarne izbore 6. maja

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi izjavio je da je kosovska policija privela načelnika Kosovskog okruga Gorana Arsića i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Redžepi je rekao da su Arsić i još jedna osoba, čiji identitet nije naveo, privedeni danas po prijavi nekih osoba, koje su rekle da ih je načelnik Kosovskog okruga ucenjivao da izađu na parlamentarne izbore u Srbiji 6. maja.

- Kosovski javni tužilac odredio je pritvor Arsiću jer je on nekim licima pretio da će ih srpska policija uhapsiti čim pređu u Srbiju ako ne izađu na predstojeće izbore - ispričao je Redžepi.

(Tanjug / Foto: radiokim.net)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sekirče

    22. april 2012 | 09:03

    Malo nam je muka i nevolja u Starom gracku još je potrebno da nam prete hapšenjima ako ne glasamo za Gorana Arsiča i DS, koji živi u Nišu, a u svojoj kancelariji u Gračanici drži privatni fakultet gde prodaje diplome za 6000evra,navodno sakupljajući novac za kampanju DS a pokupovao stanove i lokale po Nišu i Beogradu, a nas se seti samo kada su izbori, ali da nam preti Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA