ANGELA MERKEL JE ZA SASTANAK S VUČIĆEM OBUKLA PLAVI SAKO! Evo šta to znači i imaju li Srbi razloga za STRAH! (FOTO)

 
  • 48

Pogledi svih Srba bili su upereni u boju sakoa kancelara Nemačke, jer svi su dobro upoznati da ona bojom odevne kombinacije šalje poruku svom sagovorniku

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas se u Berlinu sastao sa kanelarkom Nemačke Angelom Merkel, a kako su rekli teme za razgovor su evrointegracije Srbije, kao i problem s migrantima!

SRBI STREPE - ANGELA MERKEL PROMENILA BOJU SAKOA! Evo šta znači kada obuče ZELENO i treba li Srbija da se PLAŠI! (FOTO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se treći put u poslednja tri meseca sa Angelom Merkel, a ovaj sastanak se dogodio na insistiranje nemačke kancelarke i nije bio planiran.

SRBI U STRAHU - MERKELOVA DOŠLA U ROZE SAKOU: Evo šta to znači i treba li to Srbiju da UPLAŠI! (FOTO)

Foto: Promo Foto: Promo

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas novinarima da je uverena da će najnoviji sporazumi u dijalogu sa Prištinom dati “važan impuls napretku Sbrije u evropskim integracijama“, a premijer Srbije Aleksandar Vučić izrazio nadu da će poglavlja biti otvorena još u toku ove godine.

Ipak, pogledi svih Srba bili su upereni u boju sakoa kancelara Nemačke, jer svi su dobro upoznati da ona bojom odevne kombinacije šalje poruku svom sagovorniku.

Srbija može da odahne, Angela Merkel se prilikom susreta sa Aleksandrom Vučićem odlučila za plavu boju svog sakoa, a njega oblači kada želi svom sagovorniku da prenese ozbiljnu poruku, ali ne oštru jer to radi kada obuče crni sako.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA