CRNOGORCI KREĆU U RAT DO ISTREBLJENJA PROTIV ALBANACA! Žele da oslobode SVETU ZEMLJU - Peć i Dečane!

 

Crnogorci najavljuju pravi rat za teritoriju sa Kosovom i spremni su životom da plate 12 hiljada hektara koje sada teritorijalno pripadaju Srbiji tačnije Kosovu i Metohiji

Crnogorci najavljuju pravi rat za teritoriju sa Kosovom i spremni su životom da plate 12 hiljada hektara koje sada teritorijalno pripadaju Srbiji tačnije Kosovu i Metohiji, a koji su u nekadašnjoj istoriji vekovima bili pod vlašću Podgorice!

Pravi rat vode Podgorica i Priština po pitanju teritorijalnog razgraničenja, a najspornije je 12 hiljada hektara zemlje u okolini Peći, Istoka i Dečana, za koje Crnogorci tvrde da su oni "vekovno njihovi".

STVARA SE NOVA DRŽAVA NA BALKANU: Obuhvata delove Srbije i Crne Gore. Evo koji gradovi ulaze u nju!

Foto-ilustracija: Wikimedia/Nije bitno..., freeimages.com/neosiam, bigcheesebadges.com Foto-ilustracija: Wikimedia/Nije bitno..., freeimages.com/neosiam, bigcheesebadges.com

Sve češće se u Crnoj Gori, kako prenose albanski i crnogorski mediji mogu čuti i pozivi na pravi oružani sukob za oslobađanje ove zemlje, te se tako mogu često sresti najava rata ukoliko institucije Kosova dobiju tehničku liniju granice između Kosova i Crne Gore.

Crnogorci su zgroženi kako kažu otimanjem svoje teritorije i spremni su da daju život za ovo parče zemlje.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U diskusiji "demarkacija Kosovo - Crna Gora: izazovi, komunikacije i transparentnosti", koji je organizovao Centar za razvoj promociju Fondacije "Fridrih Ebert" i Evropska panela "Juridica", stanovnici su tražili promenu članova Državne komisije za obeležavanje i održavanje granice, koji je, prema rečima organizatora, nije odgovorila na poziv da učestvuju u ovoj diskusiji.

"Ako stranke imaju pozicije kompatibilne i ako ne vide uspešan završetak podešavanja linije razgraničenja, predlažemo da ovo pitanje bude prebačeno na Međunarodnu arbitražu. To ne bi bilo ništa novo", navodi se u zaključku sastanka.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    25. jun 2015 | 21:47

    Ja sam crnogorka.Neka oni 'crnogorci'oslobode prvo Ulcinj...

  • Mk

    26. jun 2015 | 00:15

    Ja sam iz Cg i ni jednom do sad nisam cuo da je ovo neko pomenuo.

  • Boki

    25. jun 2015 | 21:08

    To je nemoguce. Kad bi moglo mi bismo odavno to zauzeli. Amerika stoji iza Albanaca i bilo koji rat protiv njih bi bio samoubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA