SRPSKI KRALJ NA SUĐENJU DRAŽI: Čiča je prvi koji se suprostavio BRUTALNOM KOMUNIZMU! (FOTO)

 
  • 64

- Kao što je bio prvi koji je pružio otpor nacističkoj okupaciji, general Mihailović bio je i prvi koji se suprotstavio brutalnoj posleratnoj komunističkoj diktaturi - poručio je srpski kralj

Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević prisustvovao je danas u Palati pravde ročištu povodom sudske rehabilitacije generala Dragoljuba Draže Mihailovića.

SRBIJA ISPRAVLJA NEPRAVDU: Draža će biti REHABILITOVAN 14. maja!

- Kao što je bio prvi koji je pružio otpor nacističkoj okupaciji, general Mihailović bio je i prvi koji se suprotstavio brutalnoj posleratnoj komunističkoj diktaturi. Proces njegove sudske rehabilitacije započeo je dve hiljade šeste godine i ja se iskreno nadam da će u što skorije vreme biti okončan. Nacionalno pomirenje može da počiva samo na istini, ispravljanju nepravdi i praštanju. Našoj zemlji je neophodno više jedinstva, pravde i pravičnosti za sve. Molimo se za sve koji su izgubili svoje živote na svim stranama! - poručuje Prestolonaslednik Aleksandar.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

RAT PARTIZANA I ČETNIKA OKO ĐENERALA DRAŽE: Ustaše i četnici zajedno ste bežali! (FOTO)

Rehabilitacija Draze Mihailovica, Palata Pravde, Vojislav Seselj 20

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    3. april 2015 | 17:23

    Uporno ga nazivate - kraljem.On to nije, i ne moze biti.Zemlja u kojoj bi bio,(eventualno), "pretendent na presto" - ne postoji... (Prema tome, ova fnformacija, nije - verodostojna.)...

  • Dr. za rock and roll

    3. april 2015 | 17:50

    Da gospodine Karadjordjevicu samo u tom komunizmu srpski radnik i seljak je bio gospodin covek ako je znao. Dok u vasem kapitalizmu su bili sluge a kola koja su se vozala bila su samo vasa.. vasih najblizih i vase dece... demokrato.... Demokratija ne postoji to je izmisljena rec kapitalista za ispiranje mozga robovima. Jedina razlika izmedju komunizmq i kapitalizmq je da u komunizmu nije bilo slobode govora ali nije bilo ni omce oko vrata a stomaci i novcanici puni. U kapitalizmu sve isto samo obrnuto. Laj kolko hoces ali dusa na lanac i po neka koska se baci tek da mozes da sluzis.

  • Sale

    3. april 2015 | 20:46

    Moj kralj nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA