MIRU MARKOVIĆ IZDAJE SRCE: Želi da se VRATI U SRBIJU i da UMRE pored SLOBE!

 
  • 98

Supruga Slobodana Miloševića želi da se vrati u Srbiju, da poseti grob njenog muža u Požarevcu, a kako tvrdi lider SPS-a ona planira da umre u svojoj zemlji

Udovica Slobodana Miloševića Mirjana Marković boluje od teških srčanih problema, zbog čega želi što pre da se vrati u Srbiju, pišu "Naše novine"!

- Mira ima velikih problema sa srcem, koje je polako izdaje. Sve je slabija. često je savladava iscrpljenost i umor, ponekad teško diše, a još kada se na to dodaju i njene godine, ali šta je sve doživela prethodnih godina nije ni čudo - kaže sagovornik ovog beogradskog lista.

ISPOVEST MIRE MARKOVIĆ: Jedina želja mi je da se vratim u Srbiju i odem na SLOBIN GROB!

Mirjana Marković, izjavila je ranije da bi volela da se vrati u Srbiju i da se nada da bi u tome mogao da joj pomogne predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Markovićeva u Moskvi boravi od februara 2003. godine, kada je u Srbiji optužena za malverzacije u dodeli stana svojoj kućnoj pomoćnici, a ona se i danas nalazi na crvenoj Interpolovoj poternici.

O mogućnosti povratka Miloševićeve porodice u Srbiju i amnestiji izjasnio se i lider SPS-a Ivica Dačić:

- Mira hoće da umre u Srbiji. Vremena su se promenila, a takve odluke su obično stvar političke volje. Isto je i s Bogoljubom Karićem.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DrVeljko

    23. mart 2015 | 07:55

    Izdaje je srce? I ona je izdala svoju zemlju onog momenta kada je sa sinom i suprugom pokrala svoj narod.Ne može,neka ostane u izgnanstvu do kraja,dobro je prošla samim tim što nije u zatvoru

  • Zlobica

    23. mart 2015 | 08:09

    Prvo neka umre pa neka dođe.

  • Зока

    23. mart 2015 | 08:03

    Treba da se vrati u Pozarevac ali u zenski zatvor. Zlo. Ponestalo para pa ce mali Marko ponovo da nosi gajbice da izdrzava "ljubi ga majka"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA