OPOZICIJA BLISTA: Čedi isekli telefon zbog duga od 30 miliona, Đilas se potukao sa tastom!

 

Nekadašnji gradonačelnik Beograda i lider DS-a posle porodične svađe sa suprugom Ivom Đilas, navodno se potukao sa tastom Bobanom Pelevićem (66) i naneo mu par udaraca u lice, sam predsednik KSS demantuje da je tukao oca svoje još uvek zakonite supruge, već kaže da je samo izbegavao udarce

Srpska opozicija i njeni lideri postali su vest dana u Srbiji, prvo se proširila vest da se bivši lider DS-a i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas potukao sa tastom, da bi odmah zatim stigla informacija da su telefonske linije beogradskih opštinskih odbora LDP-a demontirane zbog duga od neverovatnih 30.488.796 dinara, zbog čega se u problemu našao njihov lider Čedomir Jovanović!

Kako prenose Naše novine, Telekom je zbog ogromnog dugovanja demontirao linije u 5 opštinskih odbora i to u Paliluli, Novom Beogradu, Čukarici, Savskom vencu i Novom Beogradu, a prema ovim podacima za samo jednu telefonsku liniju neplaćeni račun iznosi 1.760.000 dinara!

Nekadašnji gradonačelnik Beograda i lider DS-a Dragan Đilas, u nedelju uveče potukao se sa svojim tastom Bobanom Pelevićem (66), posle porodične svađe, prenosi Alo!

Prema pisanju ovog lista prava porodična drama odigralase oko 21:30h na Vračaru, a sve je počelo, navodnom svađom Dragana Đilasa i njegove supruge Ive.

Otac još uvek zvanične supruge Dragana Đilasa Boban Pelević, začuo je galamu iz susedne sobe, a kada je video šta se dešava krenuo je ka bivšem lideru DS-a s povicima: "Šta to radiš?"

- Dragan Đilas je počeo da mlatara rukama u želji da izbegne tasta i tako više puta udario po licu Ivinog oca - kaže izvor iz istrage ovog lista.

Otac Ive Đilas, Boban Pelević (66) potvrdio je za Kurir da se ovaj incident zaista dogodio.

- Ova masnica ispod oka mi je od njega. Ne želimo više ništa da komentarišemo - rekao je on.

Dragan Đilas, predsednik KSS rekao je danije udario tasta već je samo pokušavao da izbegne udarce!

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Violeta Jevtic

    10. decembar 2014 | 13:20

    Tako to rade pravi lideri. Divan ste primer, toliko da mi vas je zao. A do juce ste bas vi prodavali tamo neke pricice o postenju, poverenju, savetovali, kritikovali...joj zalosti

  • humanista

    10. decembar 2014 | 12:38

    Pa bolje bi bilo da je DJilas tukao Cedu, mozda bi onda ovaj platio dug za telefon a DJiki bi mogao da se hvali da je i on nekog tukao.

  • Savica

    10. decembar 2014 | 10:53

    Sponzori i finansijeri im u zatvoru pa su malo dekintirani i nervozni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA