VUČIĆ OPTUŽUJE: DS na Zvezdari predala izbornu listu "Tomislav Nikolić"!

Zamenik predsednika SNS optužio demokrate da su u opštini Zvezdara pronašle nekoga po imenu lidera naprednjaka, skupili potpise i predali listu kako bi zbunili glasače SNS

  • 2

Zamenik predsednika i kandidat za gradonačelnika Beograda Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je Demokratska stranka (DS) u opštini Zvezdara predala izbornu listu - Grupa građana "Tomislav Nikolić", kako bi zbunila deo glasača SNS-a.

- Noćas se dogodilo nešto skandalozno. DS je predala tu listu na opštini Zvezdara, namera im je da isto urade na više beogradskih opština, a možda i na republičkom nivou. To su prljavi trikovi - rekao je Vučić.

On je naveo da su pristalice DS-a pronašle nekoga po imenu Tomislav Nikolić, skupili potpise i predali ne bi li u zabunu doveli deo ljudi koji žele da glasaju za predsednika SNS-a.

Prema rečima Vučića, istim "prljavim trikom" su se poslužili ranije na Voždovcu.

- Osionost, bahatost i nepoštenje predstavnika režima, sem što pokazuje njihov strah i paniku, jasno stavlja do znanja na šta su sve spremni da bi sačuvali svoje fotelje - dodao je Vučić.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IvanNinic

    21. mart 2012 | 14:36

    Najjača fora do sada :)))) VUČIĆ OPTUŽUJE: DS na Zvezdari predala izbornu listu “Tomislav Nikolić”! http://t.co/EVe91e3d

  • Pera

    21. mart 2012 | 13:46

    Ne znam, ja gledam u ove snajke desno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA