Oskrnavljen spomenik Draganu Nikoliću samo četiri dana nakon što je otkriven

 
 ≫ 
  • 12

Spomenik je delo poznatog vajara Dragoljuba Dimitrijevića

Četiri dana nakon što je u centru Vrnjačke Banje otkriven spomenik velikanu srpskog glumišta Draganu Gagi Nikoliću, vandali su već oskrnavili bronzanu statuu u prirodnoj veličini, pišu "Novosti".

SMRT KOJA JE PROMENILA VELIKOG GAGU: Posle nje, Dragan Nikolić više nikada nije slavio svoj rođendan!

Za sada nepoznati vandali otkinuli su jedan deo Gaginih naočara i tako oskrnavili spomenik, delo poznatog vajara Dragoljuba Dimitrijevića, koji je u centralnom vrnjačkom parku podignut na inicijativu ovdašnje Specijalne bolnice „Merkur“ čiji je popularni Gaga bio promotetr i zaštitno lice.

- Ovo je strašno! Pa, mi nemamo poštovanja ni prema nekome koga su svi na ovim prostorima mnogo voleli. Neka se stide vandali, neka im ovaj užasni čin služi na čast, ako je uopšte imaju – kaže jedna gospođa koju su novinari "Novosti" zatekli kod Gaginog spomenika.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Nastavak suđenja protiv roditelja dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u O.Š. "Vladislav Ribikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    29. oktobar 2017 | 23:48

    Jos je dobro prosao, mogao je zavrsiti u nekoj divljij topionici skundarnih sirovina! Zalosno, kako se pojedinci odnose prema kulturi i nasim velikanima. Pogledajte nase gradove, fasade, ulaze. Porazavajuce!!!

  • Pera

    30. oktobar 2017 | 00:02

    Ajd sad lepo ispočetka, al da liči na Gagu. Ovo nije ni blizu.

  • 038

    29. oktobar 2017 | 23:03

    Nista me ne čudi,to je nasa dobra i postena omladina!!!???Sta se sve desava u Vrnjackoj banji ovo je jos i dobro.Koga jos to interesuje,nikog,pisao sam i vama novinarima ondesavalnji ali nikad nije objavljeno tako da verovatno neci ni ovo sto sad pisem.Dodjite prosetajte da vidite rasulo od banje ali ne u centru nego malo oko njega,smrad,sjubre na sve strane,jesnom recju HAOS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA