Ukrao automobil, pa dobio batine od grupe muškaraca: Tu se nisu zaustavili!

 
  • 20

Sumnja se da su petorica osumnjičenih došli automobilom do stana u kome B.P

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su Z.J. (54), D.J. (29), S.B. (41), D.R. (31) i S.B. (32), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda nad B.P. (35) iz Beograda.

Četvorica Beograđana uhapšena zbog pranja novca i utaje poreza

Sumnja se da su petorica osumnjičenih došli automobilom do stana u kome B.P. živi sa porodicom, fizički ga napali i zadali mu više udaraca po glavi i telu, zahtevajući da im vrati "audi A6" koji je, kako se sumnja, ukrao 18. januara ove godine, a u vlasništvu je Z.J. Nakon toga ubacili su ga u vozilo i odvezli do Avale, gde ih je policija i uhapsila.

Zbog krađe automobila "audi A6", tom prilikom uhapšen je i B.P.

On se tereti da je, osim ove teške krađe, izvršio i više krivičnih dela krađa i zloupotreba platnih kartica, tako što je u naseljima Altina i Borča neprimećeno ulazio u kuće odakle je krao novac i druge dragocenosti, kao i ključeve od automobila. Potom je, kako se sumnja, ukradenim ključevima automobile odvozio i prodavao ih.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Sumnja se i da je sa platnih kartica ukradenih u kućama, uz pomoć PIN kodova, koje je pronalazio u novčanicima, podizao novac sa bankomata i koristio ga za lične potrebe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

U video-snimku ispod pogledajte kako je izgledala akcija policije u kojoj je uhapšeno 38 osoba:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    31. januar 2018 | 16:53

    Policija u ovom slučaju trebala samo glavu okrenuti,neka ljudi odrade posao umjesto njih i suda. Ušteda državi i naučili pameti ostale slične ovom liku.Svaka čast momcima, sam ako i sami nisu lopine.

  • Dragoslav

    31. januar 2018 | 15:47

    U srbiji lopovi su zasticeni nesmes da ih bijes jel ih ima svuda oko nas.

  • Vojnik

    31. januar 2018 | 15:43

    Meni je lopov obio stan. Spavali smo. Omamili su nas nekim hemiskim sredstvima. Ništa nismo osetili, ceo stan prevrnut. Od tada sam na oprezu. Molim se Bogu da lopov ne naiđe, jer sam čvrsto rešio da ga neću pustiti da se odšteta ili da ga odvedu. Da ga odnesu može.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA