Bolnica za lečenje steriliteta poklanja vantelesnu oplodnju

 
  • 1

Svi zainteresovani parovi se mogu prijaviti putem poziva na brojeve telefona Specijalne ginekološke bolnice "Beograd“, +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, koji su otvoreni 24 sata. Na ovaj program mogu se prijaviti i osobe sa invaliditetom

Povodom Dečje nedelje Specijalna ginekološka bolnica za lečenje steriliteta "Beograd“ poklanja besplatan program vantelesne oplodnje jednom od bračnih parova koji se prijave za učestvovanje u četvrtoj humanitarnoj akciji, koju ova bolnica organizuje na svaka tri meseca.

S obzirom na to da ove godine Dečja nedelja posebnu pažnju posvećuje doprinosu stvaranja pozitivne klime za rađanje, Specijalna ginekološka bolnica "Beograd" odlučila je da tome na ovaj način da konkretan doprinos.

- Imajući u vidu ekonomsku situaciju, odlučili smo da omogućimo jednom bračnom paru da se uključi u program veštačke oplodnje – besplatno, da se ostvare u ulozi roditelja i prođu kroz iskustvo koje ne može da se ravna ni sa jednim drugim u životu - kaže prof. dr Slobodan R. Radulović, osnivač prve bolnice specijalizovane za ginekologiju i vantelesnu oplodnju u Srbiji, čiji Centar za vantelesnu oplodnju ima najveći stepen uspešnosti ostvarenih trudnoća - čak 42%.

Dr Radulović ističe da za ovo uključivanje u besplatan program vantelesne oplodnje mogu da se prijave i osobe sa invaliditetom, jer u okviru Specijalne bolnice „Beograd“ radi i centar za VTO ovih osoba.

Poziv parovima biće upućen i putem udruženja "Roda“, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem poziva na brojeve telefona Specijalne ginekološke bolnice "Beograd“, +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, koji su otvoreni 24 sata.

Izvlačenje će biti u subotu 19. oktobra u 13 sati u prostorijama bolnice. Parovi koji se prijave moraju da prisustvuju izvlačenju.

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    9. oktobar 2013 | 15:47

    Svaka čast specijalnoj ginekološkoj bolnici "Beograd“. Onaj par koji bude izvučeni želim im da im uspe vantelesna oplodnja a posebno bih želela da izvuku osobu sa invaliditetom. Sretno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA