Protest zbog ubistva mladića kod splava Saund (FOTO)

Okupljeni su u miru i tišini palili sveće i polagali cveće na mestu na kome je pokojni Frimerman divljački prebijen na smrt

  • 10

Nekoliko stotina Bograđana okupilo se večeras kod splava "Saund", kako bi mirno protestvovali zbog brutalnog ubistva tridesetogodišnjeg Fedora Frimermana koje se dogodilo pre dva dana na tom mestu.

Okupljeni su u miru i tišini palili sveće i polagali cveće na mestu na kome je pokojni Frimerman divljački prebijen na smrt.

Filip, polubrat ubijenog, obratio se prisutnima i istakao da je ovaj skup održan kako se Fedor ne bi brzo zaboravio.

- Hvala vam svima što ste došli. Na ovaj način pokazujemo da Fedora nećemo brzo zaboraviti, a na nama ostaje da tako bude i ubuduće - rekao je on.

Za vreme održavanja protesta splav "Saund" ispred koga se dogodio brutalni zločin nije radio, kao ni svi ostali koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Podsetimo, zbog ubistva Frimermana uhapšene su tri osobe.

- Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo lišeni su slobode D.P. (1974), N.U. (1988) i D.M. (1974) - saopšteno je iz MUP-a.

Policija je i saopštila da su njih trojica osumnjičeni za teško ubistvo. U istom sukobu teško je povređen drug ubijenog Fedora Frimermana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andrea

    26. jul 2013 | 23:12

    zatvoriti sound. gazde su linijom komandne odgovornosti krive za postupanje svojih zaposlenih. a ovi nije ni prvi slican slucaj.

  • Makarije

    26. jul 2013 | 23:21

    I posle izadjite negde, a da neko ne ubije nekog ili ga izbode, ili prošetajte gradom a da vam ne padne deo fasade na glavu i povredi vas, svakog dana u svakom pogledu je sve gore i gore,....nažalost

  • Mia

    26. jul 2013 | 23:02

    Pokoj mu dusi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA