PRIJAVI BAHATOST: Trostruko bahato parkiranje u naselju Braće Jerković! (FOTO)

 
  • 7

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju - fotografišite bahatost i pošaljite nam na imejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

Izleda da se nikada nećemo naučiti redu! Poslednji slučaj bahatog parkiranja koji nam je prijavljen dogodio se danas, oko 15.30 sati, na uglu ulica Dragice Končar i Braće Jerković, u istoimenom beogradskog naselju.

Na imejl naše redakcije i dalje svakodnevno pristižu snimci i fotografije bahatog parkiranja širom Srbije, a akciju su do sada podržali brojni čitaoci - to je ujedno i jedini način da se svima usadi u glavu da se pravila moraju poštovati jer živimo u društvu kome je sebičnosti preko glave.

Ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača, fotografišite bahatost i pošaljite nam na imejl redakcija@telegraf.rs, sa tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

Naša akcija se ne završava. Naprotiv, ovo je sada i vaša akcija. Zato – PRIJAVI BAHATOST!

(Telegraf.rs)

Video: Dan vojnog vazduhoplovstva SAD - ii deo RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    24. mart 2013 | 19:43

    50 metara niže je još bahatije,ispred maksi diskonta je za prolaz pešaka i automobila prava noćna mora! Stižu i slike uskoro! poz redakciji i svaka čast da se neko angažovao da se ovome stane na put!

  • nenad vukelic

    24. mart 2013 | 19:40

    spsustite se 50 metara nize od te fotke i videcete sta je bezobrazluk, parkiranje kod maksi diskonta, zoves policiju, saobracajnu, komunalu,....sve boli kurac

  • nenad73

    25. mart 2013 | 09:36

    Jel to vazi i za bahatost policije i obicne i komunalne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA