Prva konferencija o modernom obrazovanju: Kako da imamo uspešnu decu (VIDEO)

 
  • 3

Instituta za moderno obrazovanje pruža odgovor na pitanje kako će u budućnosti izgledati obrazovanje, ali i na mnoga druga pitanja koja se tiču edukacije mladih uz upotrebu savremenih tehnologija. Institut je mesto nastavne prakse i nauke i jedno mesto gde stvaramo novu budućnost u obrazovanju Srbije

Danas je u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje organizovana konferencija koja je pružila odgovor na pitanje kako će u budućnosti izgledati obrazovanje, ali i na mnoga druga pitanja koja se tiču edukacije mladih uz upotrebu savremenih tehnologija.

Tehnološke inovacije i moderno obrazovanje: Kako se pripremiti za promene?

Posetioci su imali priliku da steknu kompletnu sliku o tome kako treba da izgleda jedan sveobuhvatan sistem obrazovanja u budućnosti.

- Ovo je naša prva konferencija i ujedno otvaranje Instituta za moderno obrazovanje. Konferencija je okupila veliki broj zaposlenih u obrazovanju i predstavila im strategije pomoću kojih se savremene tehnologije mogu iskoristiti kako bi unapredile saradnju između škola, porodica i učenika.

- Institut je mesto nastavne prakse i nauke i jedno mesto gde stvaramo novu budućnost u obrazovanju Srbije - rekla je za Telegraf Marija Milenković, menadžer Instituta za moderno obrazovanje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Institut za moderno obrazovanje – vaša šansa za profesionalni napredak.

Institut za moderno obrazovanje ima za cilj da omogući pojedincima da postanu uspešniji, ali i da pruži školama i drugim obrazovnim institucijama pomoć prilikom implementacije modernih tehnologija i unapređenja obrazovnog procesa.

Institut predstavlja istraživački i savetodavni centar za sve lidere u obrazovanju, kao i mesto za sve one koji žele da budu najbolji u svom poslu.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markom

    3. jun 2017 | 17:00

    Nastajanjem ovakvih i sličnih "instituta", deca postaju nesposobna, neodlučna i nezaintresovana za sopstveni razvoj i napredak. Gospodo "instituti", sve radite isključivo zbog novca, a ne zbog dobrobita dece. Sedite dole, 1 kao vrata.

  • ср

    3. jun 2017 | 18:03

    Ево и ја заостајем један век за модерним образовањем па молим дотичну г-ђу да ми каже која је дефиниција "добре енергије", која је ознака, како се назива њена вредност? Ми заостали смо учили потенцијалну, кинетичку, атомску енергију... али добру и позотовну нисмо, јер тада физика није знала за те врсте енергије. Г-ђо реч наравно сте употребили ван њеног значења, а јако не може ићи уз добро, тако да ја заостали и неусавршени човек мислим да сте ви себи дали сувише на значају, а знања немате.

  • Neko

    3. jun 2017 | 22:45

    A sta na primer da svaka skola u Srbiji prvo dobije pristojne toalete,sapune i toalet papir za ucenike i profesore svakog dana,table bele i umesto prasnjave krede,marekere?A ne da nemam sundjer da obrisem tablu ili po 2,3 sloja krede natalozena na tabli,da se ne vidi ni sta pisemo?Neke kuhinje,neki bife za djake da ne vise po kladionicama dok cekaju da pocnu casovi?Neki AC,bre,da se ne topimo po ucionicama?Ili prisotjno grejanje,da ne drzimo nastavu u kaputima zimi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA